Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Forminte, primele cuvinte la 65 de ani: ''Dumnezeu a fost bun cu mine şi mi-a dat tot ce am vrut''

EXCLUSIV | Nicolae Forminte, primele cuvinte la 65 de ani: ''Dumnezeu a fost bun cu mine şi mi-a dat tot ce am vrut''

Gimnastică

Comentarii

Pe data de 17 octombrie, Nicolae Forminte, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din gimnastica românească, a împlinit vârsta de 65 de ani.

''Iniţial, am vrut să-mi invit prietenii la un cunoscut restaurant din oraş, dar, din cauza acestei pandemii am renunţat la idee. Am petrecut într-un cerc restrâns, acasă'', a precizat Nicolae Forminte pentru telekomsport.ro.

Antrenorul care a câştigat cu sportivele pe care le-a pregătit o mulţime de medalii olimpice, mondiale şi europene a dezvăluit în exclusivitate pentru telekomsport.o că începând cu data de 18 octombrie a devenit proaspăt pensionar.

''Am fost să-mi depun dosarul de pensie. Luna viitoare sau peste două luni, în funcţie de cum se vor derula lucrurile, voi primi prima mea pensie. Chiar dacă mi-aş fi dorit să rămân în sistem, conform normativelor Ministerului Tineretului şi Sportului nu am cum să mai activez ca antrenor. Dacă e să dau timpul înapoi, pot spune că Dumnezeu a fost bun cu mine şi mi-a dat tot ce am vrut. Acum, îmi doresc doar sănătate pentru mine şi pentru familia mea'', a mai spus Nicolae Forminte.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: nicolae forminte 

viewscnt
Articole similare