Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu a comparat fotbalul din Cehia cu cel din România: "Aţi văzut când am jucat cu CFR!". Concluzia clară a fotbalistului

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu a comparat fotbalul din Cehia cu cel din România: "Aţi văzut când am jucat cu CFR!". Concluzia clară a fotbalistului

Stranieri

Comentarii

Intrat în direct la Telekom Sport prin telefon, Nicolae Stanciu (27 de ani), fotbalist aflat într-o formă foarte bună de la reînceperea campionatului ceh, a făcut o comparaţie între Cehia şi România, din punct de vedere al campionatelor de fotbal. Internaţionalul român crede că România este inferioară Cehiei.

Slavia Praga şi CFR Cluj, campioanele din Cehia şi România, s-au luptat în play-off-ul de calificare în grupele Ligii Campionilor. Cehii au câştigat la limită duelul, dar Stanciu spune că diferenţa simţită din teren a fost mai mare decăt o arată scorul.

"Nu-mi place să fac comparaţii. Aţi văzut, noi când am jucat cu CFR, nu a fost diferenţa aşa mare, dar cred eu că-n niciun moment nu s-a pus problema echipei care merge în Champions League. An de an, cehii au echipă în Ligă, fie noi, fie Plzen. Mi se pare campionatul mult mai puternic, mult mai fizic, echipele mult mai bine pregătite fizic.

Din punct de vedere tehnic,cred că sunt aoclo ambele, pentru că românii, de fel sunt tehnic, dar fizic, aici e mult peste. E un campionat mult mai disputat, sunt echipe ca Plzen SParta, Jablonec, chiar dacă i-am băut, au jucat Europa League", a spus Nicolae Stanciu în direct la Sport Center, de la Telekom Sport.



Slavia Praga a trecut de CFR cu 2-0 la general, iar în grupele Ligii s-a duelat cu Barcelona, Inter şi Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: nicolae stanciucomparatieliga 1cehia 

viewscnt
Articole similare