Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nicolae Stanciu dă lovitura carierei! Românul spre un campionat de top din Europa: "Este fotbalistul perfect"

EXCLUSIV Nicolae Stanciu dă lovitura carierei! Românul spre un campionat de top din Europa: "Este fotbalistul perfect"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu poate fi următorul produs de export al Slaviei Praga.

În vârstă de 26 de ani, Nicolae Stanciu joacă la Slavia Praga şi se pregăteşte de un sezon în care trebuie să devină liderul unei formaţii extrem de spectaculoase şi foarte eficiente.

”Nicolae Stanciu este între primii 5 fotbalişti din Cehia”

Cotat la 4 milioane de euro, Stanciu, un fotbalist important şi pentru naţionala României a semnat un contract pe patru ani cu Slavia, echipă care l-a readus în fotbalul din Cehia după experienţa din 2018 de la marea rivală locală, Sparta.

Considerat un mare talent în Cehia, Nicolae Stanciu mai are încă multe de demonstrat. Ne-a explicat pe larg, jurnalistul Michal Kvasnica: "Stanciu este între primii 5 fotbalişti din campionatul Cehiei, indiscutabil. Dar fanii din Cehia aşteaptă performanţe mai bune de al el în meciurile importante. Din păcate, în astfel de meciuri, Stanciu a fost de multe ori invizibil, ceea ce trădează o lipsă de leadership" susţine Kvasnica.

Pentru publicul din Cehia, mutarea românului la Slavia a fost privită cu destul de mult scepticism. Şi nu pentru că Stanciu nu ar fi un mare talent, ci pentru că, firesc, transferul talentatului mijlocaş român a născut controverse între fanii celor două rivale. Fanii Spartei nu au suportat atât de uşor trădarea: "Fanii celor de la Sparta l-au iubit pe Stanciu. După cele întâmplate aş putea spune că acum îl urăsc. La ultimul derby dintre Sparta şi Slavia au aruncat cu porcuşori de jucărie în teren" ne-a explicat Michal Kvasnica, contactat de www.telekomsport.ro.

Jurnalistul ceh crede în potenţialul lui Nicolae Stanciu pe care îl descrie ca fiind "un fotbalist perfect". Michal ştie şi ce-i lipseşte lui Stanciu pentru a face pasul spre un campionat de top.

S-a folosit de exemplul Tomas Soucek, fotbalist care a semnat deja cu West Ham United şi care a fost coechipierul lui Nicolae Stanciu în sezonul trecut. Cel mai bun fotbalist din Cehia în 2019, Soucek era liderul Slaviei, un rol pe care Michal Kvasnica spune că va trebui să îl preia acum Nicuşor Stanciu: "E greu de spus dacă Stanciu va ajunge la acelaşi nivel. Pentru mine este un fotbalist perfect, dar nu sunt convins că poate juca într-un campionat de top. Are un mare avantaj: Slavia. Pentru că Slavia este o echipă care creşte enorm şi care are un joc foarte plăcut pentru scouterii care monitorizează jucătorii echipei. Odată cu transferul lui Soucek, Slavia trebuie să umple golul şi va avea nevoie de un Stanciu productiv. Cu goluri şi pase de gol. Dacă el va deveni noul lider al echipei, atunci cred că poate ajunge într-un campionat de top. Potenţialul său rămâne unul uriaş" ne-a mai explicat în exclusivitate, Kvasnica.

Michal Kvasnica este jurnalist sportiv şi editorialist al cotidianului Denik, unul dintre ziarele răspândite şi foarte citite din Cehia. Denik un tiraj de peste 200 de mii de exemplare.

  • 4 milioane de euro este cota lui Stanciu
  • 2 goluri şi 5 pase de gol are la Slavia Praga românul
  • 10 goluri şi 10 pase decisive a strâns pentru Sparta Praga
  • 59 de meciuri are Stanciu în campionatul Cehiei
  • 10 goluri a marcat Stanciu pentru echipa naţională

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare