Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu intervine pentru Adi Popa! Şi-a apărat fostul coleg de la FCSB după ce a fost criticat aspru: "Nu e corect cum e tratat de unii"

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu intervine pentru Adi Popa! Şi-a apărat fostul coleg de la FCSB după ce a fost criticat aspru: "Nu e corect cum e tratat de unii"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul Slaviei Praga, Nicolae Stanciu, a vorbit despre şansele FCSB la titlul Ligii 1, dar şi despre fostul său coleg, Adi Popa.

"Au trecut câţiva ani, din 2015 când am câştigat ultima dată la Steaua şi probabil va fi o bucurie la fel de mare dacă vor câştiga. Cred că anul acesta mai au şanse foarte mici, dacă reuşeau să câştige cu Mediaşul încă mai aveau şanse. Aşa, şansele sunt destul de mici, însă sunt jucători tineri, buni, aproape toţi sunt la naţionale şi au timp să câştige", a declarat fotbalistul Slaviei Praga pentru Telekom Sport. 

Nicolae Stanciu i-a luat apărarea fostului său coleg, Adi Popa, care nu traversează cea mai fericită perioadă a carierei. "Motoreta" a intrat în şomah tehnic, întrucât se afla pe finalul împrumutului la FCSB, dar Gigi Becali s-a răzgândit. 

Omul de afaceri l-a chemat înapoi în lot, din cauza absenţelor: "Dacă va juca, sper să o facă bine pentru că nu e o perioadă uşoară pentru el. A stat departe de echipă şi nu s-a pregătit cu colegii, dar am încredere că dacă o va face bine, pentru că e un fotbalist foarte bun.

Nu mă refer la patronul Stelei (n.r. - FCSB), pentru că e îndreptăţit să spună ce vrea (n.r. - Gigi Becali). Mă refer la alte comentarii de la alţi oameni şi fani. Se uită repede ce a făcut Adi Popa şi câte titluri are câştigate la Steaua şi meciuri la naţională şi nu e corect să fie tratat aşa, mai ales când faci parte din istoria unui club atât de mare şi câştigi trofee. Am jucat împreună la EURO pentru naţională şi nu e corect cum e tratat de unii", a mai spus Nicolae Stanciu. 

Gigi Becali a apelat la varianta de avarie la FCSB

Finanţatorul FCSB l-a chemat de urgenţă pe Adi Popa în lot, după ce mai mulţi titulari s-au accidentat: "L-am chemat pe Popică, ce să facem? Nu ia bani? Nu e plătit? Stan nu poate, Bălgrădean... Nici nu ştim cu cine să mai jucăm. Nu o să fie foarte bun primul 11. Nu mai avem rezerve, punem copii. Ce să facem? Punem copiii şi gata. Aveam încredere în echipă, dar nu ai ce schimbări să faci" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: adi popanicolae stanciufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare