Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nicolo Napoli a semnat cu Poli Iaşi! Primele cuvinte ale antrenorului italian

EXCLUSIV Nicolo Napoli a semnat cu Poli Iaşi! Primele cuvinte ale antrenorului italiangalerie foto

Superliga

Comentarii

Nicolo Napoli (59 de ani) a semnat cu Politehnica Iaşi şi are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

Am ajuns aici pentru a încerca să o salvez pe Iaşi de la retrogradare. Salvatore de la patria, no. Împreună cu tot stafful, cu preşedintele, cu jucătorii, încercăm să facem bine, cu speranţe de salvare de la retrogradare”, a declarat Napoli, în exclusivitate, pentru TV Telekom Sport.
Contractul lui Nicolo Napoli este valabil până la finalul acestui sezon cu posibilitatea de a fi prelungit cu un an. 
Noul antrenor a susţinut azi, în Copou, conferinţa oficială de prezentare.
M-au sunat directorul sportiv, domnul primar şi mi-au propus să mă întorc la Iaşi. Am venit cu inima deschisă. Încerc să ajut, împeună cu staff-ul, cu societatea, cu ziariştii, cu suporterii cu toată lumea, să salvez echipa de la retrogradare. Nu ştiu încă ce staff voi avea! E greu. E o situaţie dificilă şi trebuie să avem 3 luni foarte bune. Sunt multe meciuri, se pot recupera punctele. Eu am încredere în fotbalişti, iar ei  nu vor să retrogradeze în liga a doua”, a declarat italianul. 

„Am venit să repar greşelile pe care le-a făcut Prunea”

Întrebat cine l-a contactat prima dată, antrenorul a mărturisit: „M-a sunat prima dată Ambrosie, apoi m-a sunat directorul Antohi, apoi am vorbit cu primarul. Am acceptat oferta pe care mi-au făcut-o. Am fost surprins, dar a fost un gest frumos din partea primarului, după ce prima dată când am fost aici, domnul Prunea m-a dat afară. Primarul nu ştia nimic, acum m-a sunat şi mi-a zis să mă întorc la Iaşi, ca să repar greşelile pe care le-a făcut domnul Prunea”. 
Tehnicianul a mai pregătit echipa din Copou în perioada 2014-2016 şi i-a condus pe alb-albaştri în dubla din preliminariile Europa League contra croaţilor de la Hajduk Split. 
Poli Iaşi a pierdut la Piteşti, luni, şi ocupă ultima poziţie în Liga 1. Moldovenii au 16 puncte şi se află la şase lungimi de Hermannstadt. În runda următoare moldovenii vor juca pe terenul CFR-ului.

Ce a spus Andrei Cristea după ultima înfrângere din Liga I

Andrei Cristea nu va mai antrena echipa CS Politehnica Iaşi, însă el va rămâne jucător în cadrul lotului, potrivit unei decizii a Consiliului Director al clubului, care a fost luată săptămâna trecută în prezenţa primarului Mihai Chirica.
După ultima înfrângere din campionat, cu FC Argeş, scor 1-2, Cristea a declarat: „Din punctul meu de vedere, greşelile nu se fac acum, greşelile s-au făcut un pic mai devreme şi cei care conduc clubul ar trebui să fie realişti, că aceste greşeli care s-au făcut ne costă foarte mult, ne costă imagine, ne costă poziţia în clasament şi tot răul care ni se întâmplă acum. De azi înainte am rugat conducerea clubului să găsească un antrenor, fiindcă eu am acceptat poziţia asta într-un moment foarte greu, într-un moment în care nimeni nu a vrut să vină la echipa noastră. Am făcut un sacrificiu mare, pentru că eram unul dintre golgheterii campionatului, mi-am ieşit din ritm, dar tot sacrificiiul l-am făcut pentru Poli Iaşi”, a declarat Andrei Cristea.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicolo napoliiasi 

viewscnt
Articole similare