Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nimic nu e imposibil! De ce nu?” Va fi convins Cristiano Ronaldo să investească în Dinamo? :)

EXCLUSIV | ”Nimic nu e imposibil! De ce nu?” Va fi convins Cristiano Ronaldo să investească în Dinamo? :)

Superliga

Comentarii

Zilele trecute, Marius Niculae a declarat că îi va propune lui Cristiano Ronaldo să vină să investească la Dinamo, pentru a scoate echipa din criză. Laurenţiu Brănescu este de părere că ideea va rămâne totuşi la nivelul de glumă.

Marius Niculae a rămas în relaţii bune cu Cristiano Ronaldo, din perioada în care amândoi jucau la Sporting, unde au fost şi colegi de cameră. Fostul atacant al lui Dinamo s-a arătat astfel dispus să apleze la prietenul său, pentru a o scoate pe Dinamo din perioada de austeritate.

Laurenţiu Brănescu l-a cunoscut şi el pe Cristiano Ronaldo, în vară, când s-a pregătit cu Juventus Torino, dar nu crede totuşi în această ipoteză. Dar nu o exclude în totalitate:

”La câţi bani a câştigat din fotbal, de ce nu?! Dar cred că rămâne în continuare o glumă, pentru că am văzut că este preocupat să-şi deschidă hoteluri, a deschis unul chiar şi în Calabria, în Italia. Are acel brand, dar nu cred că este o soluţie realizabilă să vină să investească la Dinamo. Dar nimic nu e imposibil. De ce nu?! Poate, poate...”, a declarat Laurenţiu Brănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laurentiu branescucristiano ronaldodinamojuventus torino 

viewscnt
Articole similare