Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nişte aberaţii! Nu riscăm nimic!” Dani Coman răspunde scandalului provocat de creditele acordate de Becali

EXCLUSIV | ”Nişte aberaţii! Nu riscăm nimic!” Dani Coman răspunde scandalului provocat de creditele acordate de Becali

Astra Giurgiu

Comentarii

La iniţiativa Craiovei, Federaţia s-a sesizat oficial în cazul meciului dintre Astra Giurgiu şi creditorul ei, FCSB. În direct la Telekom Sport, Dani Coman a vorbit despre acest scandal şi a explicat ce s-a întâmplat la Comisia Federală.

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în urmă cu aproximativ o lună existenţa unui împrumut de 300.000 de euro din partea formaţiei patronate de Gigi Becali către Astra Giurgiu. La mijloc se mai află şi Denis Alibec, ”un transfer pe datorie” după cum îl numeşte Gsp. Federaţia s-a sesizat în acest caz. Secretarul general Radu Vişan a semnat sesizarea care a trimis dosarul la Comisia de Disciplină

În direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea, preşedintele Astrei Dani Coman a răspuns acuzaţiilor: ”Am avut azi la Comisie o discuţie despre speţa aceasta. Nişte aberaţii! Nişte aberaţii pe care nu mă aşteptam să le facă astfel de oameni. Am văzut şi declaraţiile unora, şi aici mă refer la Cristi Balaj, pe care eu îl cunosc de 20 de ani şi la fel mă cunoaşte şi el pe mine, n-ar fi trebuit să dea declaraţia aia, pentru că ştie că sunt un om corect şi n-aş face astfel de lucruri pentru nimic în lume. Am rămas surprins de ceea ce s-a scris în ultimele zile, mai ales după meciul cu FCSB, dar asta e ţara în care trăim. Astăzi s-a dat o amânare, peste 7 zile se va discuta. Dar, nu riscăm absolut nimic! Să nu-şi mai facă alţii planuri că nu riscăm nimic, nici noi nici FCSB. Aşa cum nici la Bayern Munchen cu Borussia Dortmund nu s-a întâmplat nimic. Să fiţi convinşi că s-au mai întâmplat astfel de lucruri în campionatul nostru. Poate nu aţi aflat dumneavoastră, dar astfel de împrumuturi au mai fost. De ce trebuie să considerăm că dacă am dat un jucător la un anumit club, iar înţelegerea a fost să ne plătească o anumită sumă şi un împrumut, de ce să ne gândim noi că dă echipa respectivă meciul altei echipe? Cred că mă cunoaşteţi destul de bine. Eu sunt convins că nu riscăm nimic atât timp cât suntem corecţi nu riscăm nimic. Iar noi suntem corecţi, că am jucat slab. N-am jucat slab numai cu FCSB, am jucat slab şi la Craiova.a declarat Dani Coman la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astra giurgiufcsbdani coman 

viewscnt
Articole similare