Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noi detalii despre situaţia de la FCSB după depistarea cazurilor de COVID-19! Ce se întâmplă acum la echipa lui Gigi Becali

EXCLUSIV | Noi detalii despre situaţia de la FCSB după depistarea cazurilor de COVID-19! Ce se întâmplă acum la echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Noi detalii despre situaţia de la FCSB, după ce au fost depistate patru cazuri pozitive de COVID-19 la câştigătoarea Cupei României. Vineri, FCSB a anunţat că patru dintre jucătorii roş-albaştrilor au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus.

FCSB n-a scăpat de COVID-19, după ce la Dinamo sau CFR Cluj au fost focare de COVID-19. Telekom Sport a aflat că, odată cu depistarea celor patru cazuri de Coronavirus la echipa lui Toni Petrea, staff-ul şi toţi jucătorii roş-albaştrilor vor trebui să sea în izolare până luni sau marţi, iar apoi va urma o nouă rundă de teste pentru COVID-19.

În funcţie de rezultatele noilor teste pe care cei de la FCSB le vor efectua, va fi decis să soarta partidei cu Astra, prima a roş-albaştrilor din viiitorul sezon de Liga 1. Dacă toate testele vor fi negative, FCSB va putea juca partida cu Astra, de la Giurgiu, programată petru joi, 20 augustu, de la ora 20:30. În cazul în care rezultatele testelor nu le va permite celor de la FCSB să joace, meciul va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Partida din finalul sezonului trecut, FCSB - Astra, s-a amânat din cauză că apăruseră cazuri de COVID-19 la echipa din Giurgiu.

Patru cazuri de COVID-19 la FCSB!

Câştigătoarea Cupei României, FCSB n-a scăpat de Coronavirus. Cu o săptămână înainte de startul noului sezon din Liga 1, FCSB a anunţat patru persoane care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Gabriel Simion, Toma Niga, Alexandru Pantea şi Răzvan Udrea sunt jucătorii care au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. FCSB se alătură astfel altor echipe din Liga I la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA.

Afla mai multe despre: fcbscoronavirusdetalii 

viewscnt
Articole similare