Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noile "perle" ale lui Gică Hagi. "Regele" scoate în faţă doi tineri cu care speră să dea lovitura: "E '9' clasic, marcator pur! Pe ei o să-i vedeţi foarte des acum"

EXCLUSIV | Noile "perle" ale lui Gică Hagi. "Regele" scoate în faţă doi tineri cu care speră să dea lovitura: "E '9' clasic, marcator pur! Pe ei o să-i vedeţi foarte des acum"

Farul Constanța

Comentarii

În direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Gică Hagi (55 de ani) a vorbit despre două "perle" din academia sa despre care a spus că vor avea din ce în ce mai multe apariţii la prima echipă a Viitorului. Este vorba despre Louis Munteanu (17 ani) şi Alexi Pitu (17 ani), doi fotbalişti care au debutat deja la echipa mare, dar vor deveni o prezenţă constantă.

Cu toate că a promovat şi a vândut mulţi fotbalişti, Gică Hagi n-a produs niciun atacant pur care să facă pasul cel mare la echipa mare, să joace bine şi să prindă un transfer sau să ajungă la echipa naţională. Însă, "Regele" e sigur că acum va avea şi atacant de mare valoare în echipă, în persoana lui Louis Munteanu, care a şi marcat deja la prima echipă a constănţenilor.

Louis Munteanu şi Alexi Pitu sunt cele două pariuri ale lui Gică Hagi pentru restul sezonului din Liga 1, dar şi pentru anii ce vor urma. "După Coman, eu zic că e jucătorul (n.r. - Louis Munteanu) care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri.

El şi Pitu au stat cel mai mult cu noi, ei sunt cei doi jucători care arată din punct de vedere fizic foarte bine, la nivelul primei echipe. Pe ei cred că o să îi vedeţi foarte des acum"
, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.



Louis Munteanu a marcat de trei ori în 581 de minute strânse la echipa mare a Viitorului în toate competiţiile acestui sezon, în 12 meciuri. De partea cealaltă, Alexi Pitu a jucat în şapte partide, 326 de minute, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 475.000 de euro însumează cotele de piaţă ale celor doi fotbalişti, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gica hagiviitorullouis munteanualexi pitu 

viewscnt
Articole similare