Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noua destinaţie a lui Iuliu Mureşan? Ce club din Liga 1 îl doreşte pe fostul oficial de la CFR Cluj: ”Te uiţi la el şi vezi că e călit în fotbal”

EXCLUSIV | Noua destinaţie a lui Iuliu Mureşan? Ce club din Liga 1 îl doreşte pe fostul oficial de la CFR Cluj: ”Te uiţi la el şi vezi că e călit în fotbal”

Superliga

Comentarii

După 17 ani ca şef în Gruia, Iuliu Mureşan (65 de ani) ar putea reveni în fotbalul românesc la o altă echipă din Liga 1.

În exclusivitate la Telekom Sport, patronul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi a recunoscut interesul pentru fostul conducător de la CFR Cluj.

Întrebat care este omul din fotbalul românesc pe care l-ar aduce la echipa sa, patronul lui Sepsi a fost extrem de tranşant: ”Pe domnul Mureşan de la Cluj, care nu mai e la Cluj. Câteodată îmi trece prin minte că el deja cunoaşte fotbalul, te uiţi la el şi vezi că e călit de fotbal, dar în momentul de faţă pentru noi clubul ăsta e o familie şi până pot, vreau să îmi menţin familia aşa cum e şi fotbalul să nu fie pe bani” a declarat patronul lui Sepsi în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Şi un alt nume de conducător din fotbalul românesc i-a atras atenţia lui Dioszegi: ”Voiam să îl sun să vorbesc măcar cu el (n.r pe Iuliu Mureşan). Nu ştiu. Nu m-am gândit, dar dacă ar fi să aleg el ar fi un personaj potrivit pentru mine sau şi domnul Şfaiţer de la Botoşani e o idee.  Mie îmi plac oamenii care sunt mai simpli, nu care vorbesc, ci care fac” a mai adauăgat Laszo Disozegi.

După 21 de meciuri, Sepsi e pe locul 4 în campionat cu 33 de puncte. Gruparea patronată de Laszlo Dioszegi a pierdut doar două meciuri în deplasare în acest campionat şi are una dintre cele mai bune defensive din Liga 1. La începutul lunii decembrie, Sepsi a învins-o clar la Sf. Gheorghe pe FCSB cu scorul de 4-2.

Afla mai multe despre: iuliu mureşancfr clujlaszo dioszegi 

viewscnt
Articole similare