Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Noua perlă a Ligii 1: ”N-am mai văzut unul ca el! Nu înţeleg ce caută în România?! Doar Thereau se mai apropia valoric de el”

EXCLUSIV Noua perlă a Ligii 1: ”N-am mai văzut unul ca el! Nu înţeleg ce caută în România?! Doar Thereau se mai apropia valoric de el”galerie foto

Superliga

Comentarii

Jurnalistul Telekom Sport, Bogdan Cosmescu a vorbit la superlativ despre Cephas Malele, atacantul formaţiei FC Argeş. Cosmescu a comentat partida Universitatea Craiova - FC Argeş şi s-a declarat impresionat de atacantul piteştenilor.

 Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XX-a a Ligii I.

După meci, comentatorul şi jurnalistul Telekom Sport, Bogdan Cosmescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Cephas Malele, atacantul formaţiei piteştene. Acesta a marcat şi contra Craiovei, dar a şi ratat o ocazie uriaşă de gol:

”Eu n-am mai văzut unul ca Malele. Nu înţeleg ce caută în România?! Poate Thereau, dar el juca la Steaua. Omul ăsta se chinuie de unul singur, uite cum trece de Bălaşa, râde de el. Mi se pare cel mai bun atacant care a venit în România de la Junior Moraes încoace. Trebuie cumpărat repede de o echipă care şi-l poate permite. Singurul minus al lui mi se pare că ratează mult. Fizic arată impecabil, a câştigat toate duelurile la cap cu Marius Constantin şi Bălaşa. Eu nu văd vârf în România care să se apropie valoric de el, doar Koljic” a spus Cosmescu, imediat după meci, la Sport Report.

  • 6 goluri în 13 meciuri a marcat Malele în Liga 1
  • 400 de mii de euro este cota sa de piaţă în acest moment

U Craiova - FC Argeş 1-1 (Mamut / Malele)

Au evoluat:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Şt. Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu (Bic '39), Cicâldău – Bărbuţ (Mamut '46),  Ivan, Ofosu (Vătăjelu '51). Antrenor: Corneliu Papură

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes (Turda '40), Muşat – Meza Colli, I. Şerban II – Drăghici, Palic (De Lucas '83), C. Dumitru (Grecu '83)– Malele. Antrenor: Mihai Ianovschi

Cartonaşe galbene: Bălaşa '90+1 /  Dumitru '82, Maric '85, Greab '90, De Lucas '90+4

Cartonaş roşu: Drăghici '84

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Andrei Constantinescu şi Szabo Gero.

Rezervă a fost Kovacs Szabolcs, iar observator Adrian Comănescu.

Afla mai multe despre: cephas malelebogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare