Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noua viaţă a lui Leonard Doroftei! Planul fostului campion mondial după ce a plecat cu familia în Canada

EXCLUSIV | Noua viaţă a lui Leonard Doroftei! Planul fostului campion mondial după ce a plecat cu familia în Canada

Box

Comentarii

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, la începutul acestei săptămâni, Leonard Doroftei a părăsit România. Defintiv. Împreună cu întreaga familie.

A plecat fără să facă tam-tam. S-a retras discret, dar nu fără regret. Societatea românească în care el a crezut atât de mult l-a respins. Ca pe o măsea stricată. Sătul să fie mingea de ping-pong a autorităţilor, cel supranumit Moşul, şi a făcut bagajele şi a plecat spre Canada. Ţară unde a locuit mulţi ani pe vremea când boxa la profesionişti.

După ce site-ul telekomsport.ro a publicat în exclusivitate informaţia despre plecarea lui, cu puţin timp în urmă am aflat şi ce intenţionează să facă fostul campion mondial la profesionism în Montreal.

Potrivit unuia dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, Doroftei va locui în Montreal în apartamentul în care stă deja fiul său cel mare, plecat în Canada în urmă cu aproape patru luni în urmă.



"Moşul" e gata să se implice din nou în box şi vrea să lucreze ca antrenor.

"Băiatul lui cel mare este deja la Montreal. Am discutat cu el înainte de plecarea spre Canada şi mi-a spus că visul lui cel mai mare este acela de a se implica în lumea boxului. Va discuta cu fostul lui manager pentru a încerca să-şi deschidă o şcoală de box sau să antreneze la un club cunoscut din Montreal. Eu cred că are mari şanse să devină un antrenor foarte bun. Pentru că şi eu trăiesc în Montreal, iar Doru îmi este prieten de peste 30 de ani, voi fi tot timpul alături de el. Îi voi da cele mai bune sfaturi", a precizat sursa telekomsport.ro care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Asaltat la aeroport pentru poze!
Înainte de a se îmbarca în avionul spre Canada, Leonard Doroftei a fost asaltat de admiratori în aeroportul Henri Coandă, pentru a face poze.

"Chiar dacă au trecut mulţi ani de când el a devenit campion mondial, Doru s-a dovedit a fi un sportiv foarte iubit de oameni. Popular, carismatic. Niciodată cu nasul pe sus. A plecat de jos pentru a ajunge unde a ajuns", a precizat prietenul lui Doroftei.

Afla mai multe despre: dorofteicanadace face 

viewscnt
Articole similare