Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noul antrenor al U Craiova, primele declaraţii după numire: "Sper să facem lucruri cât mai bune împreună"

EXCLUSIV | Noul antrenor al U Craiova, primele declaraţii după numire: "Sper să facem lucruri cât mai bune împreună"
Comentarii

Corneliu Papură, revenit în funcţia de antrenor principal al Universităţii Craiova după plecarea lui Victor Piţurcă, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia echipei din Bănie.

Universitatea Craiova se pregăteşte în această iarnă la Belek, iar Corneliu Papură, care are şanse mari să rămână principal până la finalul sezonului, se declară foarte mulţumit de condiţiile pe care le-a găsit în Antalya.

"Avem un teren bun, am prins şi vreme bună, important este să ne pregătim cât mai bine şi să începem campionatul în forţă. Cei care suntem aici, sper să facem lucruri cât mai bune, să facem un campionat cât mai bun. La început e greu, e o perioadă mai dificilă, dar fiecare se pregăteşte cât mai bine ca să îşi prindă locul în echipă, să poată să progreseze în carieră şi să facă un campionat cât mai bun.

E destul de scurtă (n.r. - perioada de pregătire). Totuşi, au fost două săptămâni de vacanţă, deci nu o vacanţă foarte lungă. Trebuie să gestionăm bine momentele astea. Nu e nicio o perioadă lungă de vacanţă, nici o perioadă lungă de pregătire. Să sperăm că vom găsi soluţia potrivită, în momentul în care începe campionatul să fim în cea mai bună formă. Trebuie să ne adaptăm, toate echipele fac acelaşi lucru", a declarat Corneliu Papură.

Noul antrenor al U Craiova, primele declaraţii după numire

Koljic şi Bancu încă nu se antrenează cu echipa, dezvăluie Papură: "Deocamdată ei se pregătesc separat de grup, încă nu sunt 100% să poată intra cu grupul".

Papură s-a referit şi la situaţia lui Dan Nistor, singurul jucător transferat, deocamdată, de olteni în această iarnă.

"Este un jucător cu experienţă, este normal să se integreze mult mai repede. Cunoaşte fotbalul românesc, ştie despre ce e vorba, este normal ca el să se adapteze mult mai repede, datorită experienţei sale", a mai spus Papură.

Şocul iernii: Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu U Craiova

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea lui Victor Piţurcă, a anunţat clubul craiovean.

"Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!", a anunţat clubul craiovean.

În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă a semnat cu Universitatea Craiova în august 2019.

După 22 de etape, echipa se află pe locul 4, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare