Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noul Chiellini este român! "Mă bucur că a ajuns la Juventus". Suma plătită de campioana Italiei

EXCLUSIV | Noul Chiellini este român! "Mă bucur că a ajuns la Juventus". Suma plătită de campioana Italiei

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin (17 ani) a fost promovat în această vară la echipa primavera a celor de la Juventus Torino şi a jucat toate cele 90 de minute în victoria, 4-0, cu Atletico Madrid, din UEFA Youth League.

Măsoară 1.92 metri înălţime şi joacă pe postul de fundaş central, poziţie pe care Juventus i-a promovat recent în fotbalul mare pe Daniele Rugani şi pe Mattia Caldara. El a ajuns la Torino la doar 16 ani în schimbul a 265.000 de euro, fiind transferat de la Regal Bucureşti. Iniţial, Florin Răducioiu, antrenorul său, a vrut să-l ducă la Parma, însă mutarea nu s-a materializat. Agentul Florin Manea a reuşit să-i convingă pe cei de la Juventus.

"Este fiul unei foste jucătoare de baschet, de aici fizicul său. În ciuda faptului că era mare, era un puşti timid, liniştit. Era deficitar din punct de vedere tehnic, am lucrat mult individual cu el. Mă bucur că a ajuns la Juventus, îi doresc succes, dar e un drum extrem de lung. La acest nivel, mai ales în Italia, trebuie să rămâi în permanenţă la un nivel înalt. Dacă ieşi puţin din formă sau nu te antrenezi aşa cum ţi se cere, te scoate imediat din echipă", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Noul Chiellini este român

În sezonul trecut, Drăguşin a jucat 20 de meciuri pentru echipa sub 17 ani a celor de la Juventus, reuşind chiar să marcheze două goluri şi să ofere un assist colegilor săi din academia lui Juventus. Totodată, el are şase selecţii şi un gol pentru echipa naţională sub 17 ani a României. 

În academia celor de la Juventus se mai află un fotbalist român. Este vorba despre portarul Răzvan Sava, în vârstă de 17 ani, care este în acest moment împrumutat la echipa primavera a celor de la Pescara. 

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventus 

viewscnt
Articole similare