Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noul stadion Steaua ar putea fi inaugurat cu un super meci: ”Va fi o surpriză foarte mare”. Proiectul la care lucrează Ogăraru

EXCLUSIV | Noul stadion Steaua ar putea fi inaugurat cu un super meci: ”Va fi o surpriză foarte mare”. Proiectul la care lucrează Ogăraru

Special

Comentarii

George Ogăraru susţine că încearcă să inaugureze noul stadion Steaua cu un meci de gală, la care ar urma să participe mai multe vedete din fotbalul internaţional. Partida ar urma să fie organizată de Asociaţia George Ogăraru, care i-a obişnuit pe suporteri cu meciuri caritabile la care au participat de-a lungul timpului multe personalităţi din fotbalul mondial.

Noul stadion din Ghencea va fi gata la începutul verii lui 2020 şi ar putea avea parte de o inaugurare specială. George Ogăraru, cel mai bun prieten al lui Mihaiţă Neşu, spune că face eforturi în această perioadă să obţină pe noua arenă organizarea unui meci caritabil la care ar urma să participe mai multe nume importante ale fotbalului mondial.

Fostul fundaş dreapta al lui Ajax speră că va primi un răspuns până în Crăciun, pentru a avea la dispoziţie timpul necesar organizării meciului: ”Noi încercăm să organizăm acel meci caritabil pe care îl facem o dată la doi ani. Încercăm să deschidem noul stadion Ghencea, acolo unde el a jucat, unde a avut performanţe extraordinare. Sper să fim susţinuţi şi să oferim publicului un meci de calitate.

Încă nu este momentul să dezvăluim echipele, dar va fi o surpriză foarte mare şi sperăm că toţi cei care vor fi invitaţi, aşa cum a fost şi la Oradea, să vină. Unii vor veni pentru Mihai, unde vor veni pentru a puncta acest moment important în istoria Stelei.

Sper să avem acceptul din partea conducerii Stelei în curând, de la Minister şi până la Crăciun să facem acest anunţ. Este nevoie de timp pentru a organiza”, a declarat George Ogăraru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: george ogararu 

viewscnt
Articole similare