Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noul "wonderkid" de la FCSB putea juca la o rivală! Nu e Craiova: "Nu înţeleg cum l-a ratat! Primul lui meci la seniori a fost cu mine"

EXCLUSIV | Noul "wonderkid" de la FCSB putea juca la o rivală! Nu e Craiova: "Nu înţeleg cum l-a ratat! Primul lui meci la seniori a fost cu mine"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (18 ani), "wonderkid-ul" de la FCSB, putea fi jucătorul Rapidului. Daniel Pancu, fost jucător şi antrenor în Giuleşti, a dezvăluit la Telekom Sport că puştiul roş-albaştrilor a fost în curtea echipei din Giuleşti, iar "Pancone" l-a şi folosit într-un meci amical contra celor de la FC Voluntari.

Noul "wonderkid" al FCSB putea juca la o rivală tradiţională. Octavian Popescu a jucat la Rapid cu Pancu antrenor: "Primul lui meci la seniori a fost cu mine!"

În seara în care Octavian Popescu a marcat primul său gol pentru FCSB la seniori, Daniel Pancu a intrat în direct la Telekom Sport pentru a vorbit despre meciul pierdut de fosta sa echipă, Poli Iaşi, 1-3 contra FCSB pe Arena Naţională. "Pancone" a vorbit şi despre Popescu, copilul care abia a împlinit 18 ani şi care a uimit pe toată lumea din fotbalul românesc după debutul său la echipa mare a FCSB.

Pancu a spus că nu înţeleg cum l-a "scăpat" Rapidul pe Octavian Popescu, starul în devenire de la FCSB. Fost antrenor în Giuleşti, Daniel Pancu a dezvăluit că Popescu a fost la Rapid şi că el l-a folosit într-un meci amical câştigat contra Voluntariului. Partida la care face referire Pancu a avut loc în 2018. Idolul tribunelor din Giuleşti a spus, după FCSB - Poli Iaşi, că nu înţelege cu au putut cei de la Rapid să-l rateze pe Octavian Popescu.

După ce Cornel Dinu l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florea Dumitrache, fostul mare jucător al lui Dinamo, Pancu a ridicat ştacheta şi l-a asemănat pe rising starul de la FCSB cu marele Nicolae Dobrin. "Pe Tavi Popescu nu ştiu cum l-a pierdut Rapid. Era genul acela, când sunt multe grupe de copii pe terenuri alăturate şi eram antrenor şi mă uitam stânga, dreapta Octavian Popescu îţi sărea în ochi de la o sută de metri. Te uitai la copii şi îl vedeai cum atinge mingea şi cum începe acea şerpuire printre adversari. L-am luat şi cred că primul lui joc la seniori a fost cu mine într-un amical Rapid - Voluntari, a fost primul meu joc la liga a treia.

E un talent fantastic, eu nu l-am văzut juând pe Dobrin, dar probabil că e în acea categorie, pe acolo"
, a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

La amicalul din 2018, Voluntari - Rapid, Octavian Popescu a intrat în minutul 81 pe teren, în locul lui Lucian Goge. Pe atunci, tânărul fotbalist aflat acum la FCSB avea doar 16 ani.

Şi Craiova l-a ratat pe Octavian Popescu! Gigi Becali a profitat şi l-a transferat

Nu doar Rapid a ratat şansa de a-l avea în echipă pe talentatul Octavian Popescu. U Craiova se află în aceeaşi situaţie. Octavian Popescu a ajuns la FCSB la începutul lui 2020, liber de contract, de la U Craiova, după ce oltenii au refuzat să-i mărească salariul. Astfel că puştiul a refuzat să semneze un nou contract şi a plecat, iar agentul său, Giovanni Becali, l-a direcţionat către FCSB.

Beniamin Popescu, tatăl lui Octavian Popescu, a vorbit despre episodul în care oficialii U Craiova au încercat să-l convingă pe fotbalist să semneze un nou contract promiţându-i că va juca titular în Bănie: ”Mie mi-a plăcut la Craiova! Erau orientaţi să crească tineri… Dar, au pus o condiţie ca să semneze şi să rămână acolo. L-au forţat să semneze prelungirea, ca să îl bage în teren! Că vezi, Doamne, îl bagă dacă semnează: 'Păi cum, mă, îmi pui mie condiţii? Cum adică îmi pui condiţii să joc? Păi dacă joc, joc pe valoare!', spunea Tavi”, a dezvăluit Popescu senior, pentru Fanatik.

Octavian Popescu a strâns 16 meciuri în toate competiţiile la FCSB în acest sezon, timp în care marcat o dată şi a livrat şase pase de gol, plus trei penalty-uri obţinute.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 18 ani a împlinit Octavian Popescu pe 27 decembrie 2020

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbrapiddaniel panculiga 1 

viewscnt
Articole similare