Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva!” Mihai Stoichiţă, uimit înainte de debutul României U21 la EURO 2019

EXCLUSIV | ”Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva!” Mihai Stoichiţă, uimit înainte de debutul României U21 la EURO 2019

Echipa națională

Comentarii

România U21 debutează azi, de la 19:30, împotriva Croaţiei la Europeanul de Tineret. Toate detaliile meciului de la San Marino vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

Mihai Stoichiţă a vorbit despre atmosfera din interiorul naţionalei de tineret şi crede că băieţii lui Mirel Rădoi sunt pregătiţi să facă un meci mare cu Croaţia.

Băieţii sunt determinaţi, motivaţi, concentraţi pentru joc. Sperăm că vom reuşi ce ne-am propus, adică să îi batem pe croaţi. Cred că avem un avantaj. Am construit echipa asta de vreo doi ani de zile şi va avea şi continuitate pentru că rămân vreo 13 jucători şi pentru următoarele preliminarii. Bineînţeles, dacă nu îi va lua Contra în grupul lui.

Jucătorii au înţeles că e un moment istoric pentru noi. După 20 de ani nu poţi spune că nu scrii istorie. Se poate scrie istorie acum.

Ianis un jucător foarte talentat în jurul căruia se poate construi o echipă, dar sunt importanţi toţi. Nu trebuie omişi ceilalţi pentru că sunt părţi importante care reprezintă selecţionata U21. Că Ianis e spectaculos şi inteligent şi face şi a făcut diferenţa de foarte multe ori, asta înseamna şi stimularea celorlalţi.

Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva, să se joace cu casa închisă şi să fie aşa mulţi români dornici să ne vadă. Se vede că suntem patrioţi. Degeaba spunem că a dispărut acest lucru poporului român, dar ce văd aici în Italia e că nu e o chestie de paradă, e o chestie care se simte. Eu sunt mândru că sunt român. Şi mereu am fost. Sper să fiu şi mâine după meci”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stoichitaromania u21euro 2019 

viewscnt
Articole similare