Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat azi” Paul Anton a pierdut prima "luptă" cu Dinamo. Reacţia impresarului

EXCLUSIV ”Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat azi” Paul Anton a pierdut prima "luptă" cu Dinamo. Reacţia impresarului

Superliga

Comentarii

Paul Anton a pierdut, pentru moment, procesul pe care l-a avut cu Dinamo, unde a cerut să fie declarat jucător liber de contract.

Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a dat dreptate clubului Dinamo în speţa cu Paul Anton, astfel că jucător rămâne în Ştefan cel Mare, cel puţin până la următoarea înfăţisare. 

Impresarul jucătorului, Lucian Marinescu, a vorbit despre situaţia lui Anton, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

„Asta mă întrebam şi eu, de asta am transmis comunicat. Suntem foarte curioşi să vedem motivarea Comisiei. Eu am citit memoriul depus de AFAN, de Lucian Enache, care e avocatul nostru.

Am preîntâmpinat ceea ce puteau ei să spună la apărarea, cu legea insolvenţei. Aşteptăm, să vedem. Oricum ar fi, cum poţi să stai cinci luni de zile fără să îţi iei banii, să te adresezi Comisiilor ca să ţi se facă dreptate şi nu să primeşti?

În Uniunea Europeană, într-un campionat care vrea să crească. Care este scopul de a nu apăra interesul jucătorilor? Cinci luni de zile de neplată. Eu nu am nicio explicaţie”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

În cele 90 de partide jucate pentru Dinamo, fotbalistul a marcat 14 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Recent, Universitatea Craiova s-a interesat de Anton. 

  • 1,1 milioane de euro este cota mijlocaşului de 30 de ani pe site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Paul Anton, ”obligat” să rămână la Dinamo. Impresarul jucătorului a avut o reacţie dură: „Nu este o marfă!”

Afla mai multe despre: dinamopaul anton 

viewscnt
Articole similare