Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Nu aş începe niciodată un meci fără el!” El este fotbalistul pe care FCSB l-a pierdut prea uşor

EXCLUSIV  ”Nu aş începe niciodată un meci fără el!” El este fotbalistul pe care FCSB l-a pierdut prea uşor

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru crede că Harlem Gnohere este o pierdere mare pentru FCSB.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a analizat la Telekom Sport formula de joc pe care o pregăteşte Bogdan Argeş Vintilă pentru a încerca să câştige titlul, pe acest final de sezon.

În opinia lui Panduru, formula de joc în sistem 4-3-3 cu Florin Tănase în rol de atacant central, nu este cea mai potrivită şi nu-i avantajează pe Dennis Man şi Florinel  Coman. În special, pentru că de acolo ar lipsi un atacant central, un pivot precum Harlem Gnohere.

”Mie nu-mi place formula de joc fără vârf. Pe mine dacă mă întrebi, eu vedeam formula asta cu Gnohere. El i-ar fi putut elibera şi pe Man şi pe Coman. Cu doi jucători care îţi intră în colţul careului de 16 metri. Pot Coman şi Man să depăşească un adversar din prima ligă? Da pot...dar când fundaşul central se eliberează pentru că nu are ce face acolo, e mult mai greu si pentru ei” a explicat Panduru, pentru Telekom Sport.

”Comentariile lui Gnohere nu ştiu dacă au fost la locul lor. Unul dintre cei mai buni atacanţi din România este Gnohere, asta dacă el vine în kilograme. Nu aş începe niciodată un meci fără el” a mărturisit Panduru, despre Gnohere.

  • Harlem Gnohere este treilea în topul all-time al marcatorilor străini în Liga 1, după Wesley şi Eric
  • Francezul este singurul străin care a marcat pentru ambele combatante din Derby de România, Dinamo şi FCSB
  • Nicun alt străin nu a marcat mai mult ca Gnohere pentru FCSB în Liga 1: francezul are 41 de goluri, Kapetanos are 30, iar Dayro 12.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbgnohere 

viewscnt
Articole similare