Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu avem nicio şansă". Dan Petrescu se vaită din nou. Ce îl nemulţumeşte înaintea meciului cu Lazio

EXCLUSIV | "Nu avem nicio şansă". Dan Petrescu se vaită din nou. Ce îl nemulţumeşte înaintea meciului cu Lazio

CFR Cluj

Comentarii

E mobilizare maximă la CFR Cluj înaintea meciului cu Lazio din Europa League. Ca de fiecare dată, Dan Petrescu dă tonul şi îşi avertizează fotbaliştii în privinţa echipei lui Simone Inzaghi. Italienii nu sunt însă singura echipă tare pe care au întâlnit-o ardelenii în acest sezon. Prin urmare, antrenorul campioanei României aplică aceeaşi strategie.

CFR Cluj revine în grupele UEFA Europa League după o pauză de şapte ani. Ardelenii fac parte din grupa E, alături de Lazio, Celtic şi Rennes. 

Echipa lui Dan Petrescu începe competiţia pe teren propriu, împotriva lui Lazio. Pentru CFR Cluj, acesta va fi primul meci al sezonului în Europa League.

Campioana României a disputat până acum opt meciuri în Europa, toate însă în preliminariile Champions League. Clujenii au ajuns în a doua competiţie intercluburi după ce au pierdut play-off-ul cu Slavia Praga.

"Trebuie să ne batem cum am făcut-o la meciurile cu Celtic, cu Slavia, cu Maccabi, cu Astana. În toate meciurile echipa s-a bătut foarte bine şi trebuie să o facă la fel. 

La o echipă mare nu poţi să pierzi două meciuri la rând, sunt convins că va încerca să câştige acest meci, indiferent cine va juca.  La lotul pe care îl au, chiar dacă vor schimba zece jucători, tot ei sunt favoriţi, pentru că au un lot fantastic. 

Noi sperăm... Entuziasmul maxim, dorinţa de victorie şi să ne autodepăşim. Dacă nu ne autodepăşim, în meciurile din Europa League nu avem nicio şansă", a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport. 

  • CFR Cluj - Lazio este în direct pe Telekom Sport 1, astăzi, de la ora 19:55 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujlazioeuropa league 

viewscnt
Articole similare