Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nu avem timp de pierdut!” Uhrin Jr a intrat direct în pâine la Dinamo. Reacţia jucătorilor din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | ”Nu avem timp de pierdut!” Uhrin Jr a intrat direct în pâine la Dinamo. Reacţia jucătorilor din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin Jr a revenit în România şi a semnat un contract cu Dinamo.

Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo. Cehul a semnat o înţelegere care se întinde pe un an şi va câştiga lunar 10.000 de euro. Uhrin va conduce primul antrenament chiar în această seară, de la 18:30.

Antrenorul în vârstă de 51 de ani urmează să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă care va fi organizată mâine sau poimâine.

Discuţii individuale cu fiecare jucător în parte

”Nu avem timp de pierdut” le-a transmis Duşan Uhrin Jr. oficialilor de la Dinamo şi noilor săi jucători. Tehnicianul ceh care a pregătit-o ultima dată pe Mlada Boleslav va purta discuţii individuale cu fiecare jucator în parte au aflat sursele Telekom Sport.

De asemenea, din informaţiile site-ului www.telekomsport.ro o mare parte dintre jucătorii de la Dinamo sunt încântaţi de numirea lui Uhrin Jr. Cei mai mulţi speră că acum, odată cu numirea unui antrenor care va sta pe bancă şi îşi va asuma responsabilitatea pentru rezultate şi decizii, lucrurile vor sta altfel pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Uhrin Jr descris de un fost elev

Cânu îl descrie pe Uhrin drept un antrenor care ţine foarte mult la disciplină şi dă drept exemplu cearta pe care a avut-o cu Ricardo Cadu, când amândoi erau la CFR Cluj. Atunci, Cadu şi-a întrebat antrenorul de ce nu poate să fumeze şi s-a arătat uimit că nu este lăsat în club mai târziu de ora 23:00. Drept urmare, a urmat o ceartă violentă, în urma căreia Dusan Uhrin a plecat de la CFR Cluj:

”Este genul de antrenor care are o filosofie proprie, ideile lui - şi la antrenament, şi la joc - pe care pune mare preţ să fie respectate. Nu acceptă discuţii (drept dovadă, cearta cu Cadu, la CFR, după care a plecat). Pune mare accent pe faze fixe, le pregăteşte bine. Eu zic că o să redreseze situaţia prin stilul lui bazat pe seriozitate şi disciplină”, a declarat Gabriel Cânu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: duşan uhrin jr 

viewscnt
Articole similare