Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV "Nu e doar vina lui Adi Mutu!" Un oficial din Liga I sare în apărarea "Briliantul"

EXCLUSIV "Nu e doar vina lui Adi Mutu!" Un oficial din Liga I sare în apărarea "Briliantul"
Comentarii

FCU Craiova 1948 a pierdut în faţa rivalei din oraş, U Craiova, scor 2-0, iar înfrângerea a fost cea care i-a pus capac lui Adrian Mutu.

Cu "Briliantul" la cârmă, FC U Craiova nu a mai câştigat de şapte meciuri şi a ajuns la o serie neagră care atârna greu de tânărul antrenor al oltenilor.

Mutu a fost inlocuit rapid, iar mulţi oameni din fotbal au considerat că nu s-a procedat bine.

Marius Bilaşco, oficialul echipei CFR Cluj, a vorbit despre Mutu şi munca depusă de acesta la Craiova.

"Nu cred că e doar vina lui Adi Mutu, nu aş putea să zic lucrul acesta. Echipa in prima etapă s-a exprimat bine, au mai fost şi jocuri in care nu au meritat sa piardă.

Cred că dacă era lăsat la echipă reuşea să arate mult mai mult si apăreau şi rezultatele. Nici nu ai certitudinea că dacă schimbi antrenorul e mai bine!", a declarat Bilaşco.

Cu Adrian Mutu pe banca tehnică, după 11 etape în Liga 1, FCU Craiova ocupă poziţia a 13-a, cu doar 9 puncte acumulate şi este calificată în optimile Cupei României, după ce a trecut de Petrolul Ploieşti, 1-0.

Stoian este noul antrenor din Bănie

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova.

Stoican ştie ce inseamnă Craiova. Fostul fotbalist a evoluat pentru Universitatea in perioada 1995-2002.

După mai multe sezoane petrecute în eşalonul secund, fostul fundaş a primita şansa să demonstreze iar abilităţile pe prima scenă a fotbalului românesc.

In calitatea de tehnician, Stoican a mai pregătit echipele Minerul Mehedinţi, CSM Reşiţa, Dinamo II, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Petrolul şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Afla mai multe despre: adi mutufcu craiova 1948marius bilasco 

viewscnt
Articole similare