Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu e nici Budescu, nici Alibec! Cine e responsabil cu caterinca la Astra: "El îi distra pe toţi"

EXCLUSIV | Nu e nici Budescu, nici Alibec! Cine e responsabil cu caterinca la Astra: "El îi distra pe toţi"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a rămas în mentalul colectiv ca o mare familie de jucători, unde distracţia este direct proporţională cu munca. Dacă Budescu sau Alibec au ieşit la suprafaţă ca fiind cei care dau tonul în astfel de situaţii, altul eşte "şeful departamentului".

Claudiu Belu, fost jucător la Astra şi în acest moment împrumutat la FC Voluntari de la FCSB, a dezvăluit pentru Telekom Sport cine era cel mai amuzant jucător din lotul Astrei. Fundaşul dreapta a jucat timp de doi ani şi jumătate în tricoul giurgiuvenilor. 

"Cine îi distra pe toţi şi era sufletul echipei era Dandea. Era un flux mare de jucători cu caterincă la Astra, era o atmosferă incredibilă, n-am mai întâlnit niciunde aşa ceva, dar cel mai pe caterincă e Dandea", a spus Belu, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. 

Cu puţine meciuri la FCSB, fostul internaţional de tineret a fost cedat, sub formă de împrumutat la FC Voluntari, acolo unde se râde în "braziliană", potrivit spuselor jucătorului: "Eric pune muzică, dansează, spune glume şi poveşti".

13 meciuri are Claudiu Belu în acest sezon, pentru FCSB şi Voluntari. 

Afla mai multe despre: claudiu beluastra 

viewscnt
Articole similare