Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu era Mutu! "Noi îi spuneam «Briliantul» atunci". Dani Coman îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti români

EXCLUSIV | Nu era Mutu! "Noi îi spuneam «Briliantul» atunci". Dani Coman îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti români

Top Interviuri

Comentarii

Au fost colegi un singur an, dar fostul portar al Rapidului este încântat că a avut ocazia să joace alături de el şi chiar recunoaşte că, în viziunea lui, el era "briliantul'.

Este vorba despre Lucian Sânmărtean, despre care Dani Coman a avut numai cuvinte de laudă în emisiunea Top Interviuri de la Telekom Sport. "Un băiat senzaţional şi un fotbalist extraordinar, mă bucur tare mult că l-am cunoscut şi că am avut posibilitatea să îl cunosc şi ca om". 

Chiar dacă multă lume i-a atribuit porecla de "briliant" lui Adrian Mutu, pentru preşedintele de la Astra Giurgiu Sânmărtean a fost cel pe care îl numea în acest fel. "Dacă vorbim de Sânmărtean, noi îi spuneam «Briliantul» atunci", recunoaşte Coman în cadrul interviului. 

Coman a dezvăluit şi ce spunea fostul mijlocaş înainte de meciurile cu actuala FCSB şi cum, astfel, se motiva singur pentru a face un joc mare. "Când zicea «Dani, jucăm cu Steaua, câştigăm meciul ăsta. Îl câştig singur!» Îl câştiga singur". 

Lucian Sânmărtean şi Dani Coman au jucat împreună la FC Vaslui doar un sezon, dar pare că a fost destul pentru ca cel din urmă să se ataşeze de fostul stelist atât ca fotbalist, cât şi ca om. 

În acel sezon, 2012-2013, FC Vaslui a jucat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde au fost eliminaţi de Fenerbahce, iar în play-off-ul Europa League au întâlnit-o pe Inter Milano, duel în care au reuşit un rezultat de egalitate, 2-2, pe San Siro, dar nu au mers mai departe din cauza faptului că în primul meci, cel de la Piatra Neamţ, au pierdut cu 0-2. 

Afla mai multe despre: dani comanadrian mutulucian sanmarteanbriliantfc vaslui 

viewscnt
Articole similare