Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nu este uşor la FCSB!” Mutarea lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea: ”Nu mă aşteptam. Ei au pretenţii de Liga Campionilor”

EXCLUSIV | ”Nu este uşor la FCSB!” Mutarea lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea: ”Nu mă aşteptam. Ei au pretenţii de Liga Campionilor”

FCSB

Comentarii

Venirea lui Bogdan Andone la FCSB l-a luat prin surprindere pe Ciprian Marica. Fostul atacant al roş-albaştrilor crede că noului tehnician îi va fi foarte greu să reuşească la FCSB.

Marica a fost o perioadă scurtă la FCSB şi ştie ce presiune au oamenii de acolo în fiecare an. Din acest motiv, fostul internaţional e sceptic în privinţa şanselor de reuşită ale lui Bogdan Andone la gruparea roş-albastră.

Trebuie să recunosc că m-a surprins venirea lui Bogdan Andone la FCSB. Auzisem de Bogdan Andone ca fiind un antrenor tânăr, de perspectivă, de viitor, însă clar că nu mă aşteptam să fie numit la Steaua, o echipă cu pretenţii de Champions League. Doar timpul o va demonstra dacă poate face faţă presiunii.

Eu sper ca el să reuşească, este un antrenor tânăr. Sunt adeptul antrenorilor tineri, care au dorinţă, au ambiţie şi sper să aibă şi susţinerea necesară din partea tuturor de acolo. Nu vreau să fiu pesimist, însă ştiu că nu este uşor la FCSB”, a spus Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becaliandonemaricafcsb 

viewscnt
Articole similare