Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu i s-au dat şanse la FCSB, dar nu regretă perioada petrecută: "Dacă eşti slab de caracter nu rezişti"

EXCLUSIV | Nu i s-au dat şanse la FCSB, dar nu regretă perioada petrecută: "Dacă eşti slab de caracter nu rezişti"

FCSB

Comentarii

Claudiu Belu (26 de ani) a rezistat doar şase luni la FCSB, perioadă în care nu i s-au dat foarte multe şanse şi în care cota sa a scăzut dramatic. Chiar şi aşa, fotbalistul nu regretă perioada petrecută la echipa vicecampioană.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, fundaşul dreapta a recunoscut că a ales FC Voluntari pentru a juca, în primul rând.

"Sper să joc bine, să ajut echipa şi să ne îndeplinim obiectivul. Am venit împrumut, am venit să joc, am venit în primul rând pentru mine iar apoi să ajut".

Chiar dacă în mica perioadă petrecută la FCSB cota sa a scăzut dramatic, de la 1,2 milioane de euro la 600.000 de euro, Belu nu regretă că nu a reuşit să joace foarte multe meciuri la FCSB: "Momentan nu sunt dezamăgit, nu privesc în urmă, privesc doar în faţă şi sunt conştient de ce pot eu şi nu îmi fac probleme. N-a fost ghinion, nu a fost nimic, aşa a fost situaţia atunci, aşa s-a întâmplat. N-a fost ghinion, nu a fost nimic, aşa a fost situaţia atunci, aşa s-a întâmplat", a declarat fotbalistul de la FC Voluntari. 

Doar nouă meciuri a bifat Claudiu Belu la gruparea "roş-albastră". 

Afla mai multe despre: fcsbclaudiu belufc voluntari 

viewscnt
Articole similare