Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nu îmi doresc acest lucru”. Jucătorul refuzat de Mihai Teja la FCSB. Cum a picat transferul la care visa Gigi Becali

EXCLUSIV | ”Nu îmi doresc acest lucru”. Jucătorul refuzat de Mihai Teja la FCSB. Cum a picat transferul la care visa Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a transferat deja un jucător de la sosirea lui Mihai Teja, pe Florentin Matei, iar antrenorul îşi mai doreşte câteva întăriri până la reluarea campionatului. Nu vrea să ia chiar orice, aşa că a şi refuzat deja un jucător dorit de Becali.

Patronul FCSB-ului îşi dorea neapărat să-l aducă, în această iarnă, pe Fortes, dar mutarea nu mai este de actualitate. A fost blocată chiar de Mihai Teja, fostul antrenor al lui Fortes de la Mediaş.

Tehnicianul se bazează pe Harlem Gnohere şi a recunoscut acest lucru la Telekom Sport. Noul antrenor de la FCSB este de părere că ”Bizonul” este printre cei mai buni fotbalişti din România.

Nu îmi doresc un schimb între Gnohere şi Fortes. Eu cred că Gnohere este unul dintre cei mai buni jucători din România. Se află şi pe lista golgheterilor, e un marcator. Cu siguranţă este şi un jucător puternic, un jucător cu mare calitate. Îmi place foarte mult de el”, a spus Teja.

La conferinţa în care a fost prezentat ca antrenor la FCSB, Teja a fost dat de gol de Becali: ”Mi-a spus Mihai că nu prea îl vrea pe Fortes. Că trebuie să mai slăbească, că e bun, dar a zis aşa cu jumătate de gură”, a spus patronul roş-albaştrilor la acel moment.

Afla mai multe despre: mihai tejafortesgnohere,  

viewscnt
Articole similare