Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu le pică bine că Real a câştigat a treia Ligă la rând!" Anunţul lui Contra după finala de la Kiev

EXCLUSIV | "Nu le pică bine că Real a câştigat a treia Ligă la rând!" Anunţul lui Contra după finala de la Kiev

Real Madrid

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, a declarat că perioada de succes a lui Real Madrid nu le pică bine rivalelor din Spania şi a mărturisit că va fi prezent la Supercupa Europei.

"În Spania nu pică bine nimănui, nici măcar celor de la Barcelona, de la Atletico şi de la celelalte rivale din Spania nu le pică bine că Real a câştigat a treia Champions la rând. Va fi o Supercupă a Europei interesantă, eu voi fi prezent. Vom vedea dacă după cele două finale de Champions pierdute, Atletico va câştiga Supercupa Europei", a spus Contra, pentru Telekom Sport.

Selecţionerul naţionalei României a avut doar cuvinte de laudă la adresa Realului şi mai ales despre antrenorul "galacticilor".

"Zidane a intrat în istorie. Trei UCL la rând nu ştiu dacă va reuşi cineva să repete performanţa. E clar că Zidane e antrenorul la modă în Europa. E meritul lui că a reuşit să găsească puterea să îi schimbe pe Benzema şi bale când erau într-o formă slabă şi să joace cu Asensio şi Vasquez", a adăugat Contra.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv.

Afla mai multe despre: contrabalereal madrid 

viewscnt
Articole similare