Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu mi-au inspirat încredere de la prima conferinţă pe care au susţinut-o". Cornel Şfaiţer, dezamăgit de spaniolii care au preluat-o pe Dinamo

EXCLUSIV | "Nu mi-au inspirat încredere de la prima conferinţă pe care au susţinut-o". Cornel Şfaiţer, dezamăgit de spaniolii care au preluat-o pe Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut a doua victorie din actualul sezon al Ligii I, scor 3-0, cu FC Voluntari, însă a rămas în zona roşie a clasamentului.

Ultima clasată, Astra, a reuşit să câştige şi ea cu 1-0 în deplasarea de la Hermannstadt, astfel că Dinamo are acum un singur punct peste giurgiuveni. Deşi speranţele erau mari în rândul suporterilor dinamovişti la preluarea clubului de către investitorii spanioli, Cornel Şfaiţer recunoaşte că n-a avut încredere în noul proiect încă de la prima conferinţă de presă susţintă de Cortacero şi de colaboratorii săi.

"Dinamo este în căutări şi a fost o perioadă în care toţi suporterii dinamovişti au crezut în acest proiect cu fondul de investiţii şi spaniolii care au venit şi au preluat clubul, dar lucrurile nu stau bine. Spaniolii nu mi-au inspirat încredere, chiar din momentul în care au avut prima lor conferinţa de presă.

Sincer, chiar m-am bucurat atunci. Mă gândeam că vor veni nişte investitori serioşi. E clar că Dinamo are nevoie de infuzie de capital, pentru că atunci când vrei performanţă, ai nevoie de un buget pe măsură. E adevărat că s-au adus nişte jucători pe salarii destul de mari, jucători care mai au nevoie de timp.

Jucătorii mai vechi nu mai erau motivaţi, pentru că au avut problemele finaciare. Au venit jucătorii noi pe care Cosmin nu a avut timp să îi pună pe picioare ca să vedem un nou Dinamo. Dar, mai nou, au apărut problemele financiare, când toată lumea aştepta ca Dinamo să aibă linişte financiară în primul rând. Să aibă un buget stabil, lucrul care nu s-a întâmplat până în acest moment. Se pare că Dinamo la nivel administrativ are mari probleme" , a spus pre;edintele lui Sepsi, Cornel Şfaiţer, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare