Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | "Nu-mi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată!". Reacţia lui Cornel Dinu după ce Florinel Coman s-a ales cu dosar penal: "Totul pleacă de aici. E simplu!"

EXCLUSIV | "Nu-mi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată!". Reacţia lui Cornel Dinu după ce Florinel Coman s-a ales cu dosar penal: "Totul pleacă de aici. E simplu!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani) a reacţionat, în direct la Telekom Sport, la ştirea că lui Florinel Coman i-a fost întocmit dosar penal pentru că a fost prins de Poliţie în timp ce conducea pe autostradă cu viteză mare şi fără un permis valid de conducere. "Procurorul" e convins că nu e prima dată când Coman conduce în astfel de condiţii şi a spus că e "victima educaţiei de la FCSB.

Luni, 22 februarie, a apărut ştirea că lui Florinel Coman i-a fost întocmit dosar penal de către Poliţia Rutieră după ce a fost oprit de oamenii legii pe Autostrada A2, sensul Constanţa - Bucureşti, pentru că a fost prins de radar conducând cu 165 km/h. Ulterior, Coman le-a prezentat poliţiştilor un act asemănător cu un permis de conducere internaţional.

În acest context, Cornel Dinu a reacţionat şi a spus că nu crede că e prima dată când Florinel Coman conduce în astfel de condiţii şi a dat vina pe educaţia fotbalistului pentru situaţia în care a ajuns să fie pus. "E simplu, totul pleacă de la educaţie. Nu e exclus ca toată licitarea aceasta fictivă, e de 15 milioane, de 20 de milioane, să le fi luat şi minţile jucătorilor.

Mie nu îmi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată o astfel de întâmplare cu acest Coman, să conducă maşina fără carnet. Sunt convins că el merge de ceva timp, deci este o victimă a educaţiei care există acolo"
, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Dosar penal pentru Florinel Coman!

Probleme pentru Florinel Coman. Şeptarul FCSB a fost prins de Poliţia Rutieră conducând cu 165 km/h pe autostradă, pe sensul Constanţa - Bucureşti. Coman s-a ales cu dosarul penal pentru viteză, dar şi pentru faptul că a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care nu era valid, potrivit g4media.ro.

Sursa citată scrie că Florinel Coman le-a înmânat oamenilor legii un document similar cu un permis de conducere internaţional. Autorităţile au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...