Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu-mi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată!". Reacţia lui Cornel Dinu după ce Florinel Coman s-a ales cu dosar penal: "Totul pleacă de aici. E simplu!"

EXCLUSIV | "Nu-mi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată!". Reacţia lui Cornel Dinu după ce Florinel Coman s-a ales cu dosar penal: "Totul pleacă de aici. E simplu!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani) a reacţionat, în direct la Telekom Sport, la ştirea că lui Florinel Coman i-a fost întocmit dosar penal pentru că a fost prins de Poliţie în timp ce conducea pe autostradă cu viteză mare şi fără un permis valid de conducere. "Procurorul" e convins că nu e prima dată când Coman conduce în astfel de condiţii şi a spus că e "victima educaţiei de la FCSB.

Luni, 22 februarie, a apărut ştirea că lui Florinel Coman i-a fost întocmit dosar penal de către Poliţia Rutieră după ce a fost oprit de oamenii legii pe Autostrada A2, sensul Constanţa - Bucureşti, pentru că a fost prins de radar conducând cu 165 km/h. Ulterior, Coman le-a prezentat poliţiştilor un act asemănător cu un permis de conducere internaţional.

În acest context, Cornel Dinu a reacţionat şi a spus că nu crede că e prima dată când Florinel Coman conduce în astfel de condiţii şi a dat vina pe educaţia fotbalistului pentru situaţia în care a ajuns să fie pus. "E simplu, totul pleacă de la educaţie. Nu e exclus ca toată licitarea aceasta fictivă, e de 15 milioane, de 20 de milioane, să le fi luat şi minţile jucătorilor.

Mie nu îmi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată o astfel de întâmplare cu acest Coman, să conducă maşina fără carnet. Sunt convins că el merge de ceva timp, deci este o victimă a educaţiei care există acolo"
, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Dosar penal pentru Florinel Coman!

Probleme pentru Florinel Coman. Şeptarul FCSB a fost prins de Poliţia Rutieră conducând cu 165 km/h pe autostradă, pe sensul Constanţa - Bucureşti. Coman s-a ales cu dosarul penal pentru viteză, dar şi pentru faptul că a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care nu era valid, potrivit g4media.ro.

Sursa citată scrie că Florinel Coman le-a înmânat oamenilor legii un document similar cu un permis de conducere internaţional. Autorităţile au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Afla mai multe despre: cornel dinuflorinel comanliga 1permis de conducere 

viewscnt
Articole similare