Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu poţi să-ţi dai seama ce a fost la gura lui. M-am speriat!". Daniel Pancu şi-a adus aminte cum l-a scos din teren pe Lăcătuş, cu un dribling

EXCLUSIV | "Nu poţi să-ţi dai seama ce a fost la gura lui. M-am speriat!". Daniel Pancu şi-a adus aminte cum l-a scos din teren pe Lăcătuş, cu un dribling

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la Telekom Sport într-o seară cu evenimente importante, inaugurarea stadionului Steaua şi retragerea tricoului lui Marius Lăcătuş, Daniel Pancu (42 de ani) şi-a adus aminte de un episod cu "Fiara", la început de carieră. "Pancone" a rememorat un moment când l-a înfuriat pe Lăcătuş.

Daniel Pancu, poveste de senzaţie cu Marius Lăcătuş: "Nu poţi să-ţi dai seama ce a fost la gura lui. M-am speriat!"

În contextul evenimentelor din Ghencea, inaugurarea noului stadion Steaua şi retragerea tricoului făcut celebru de Marius Lăcătuş, cu numărul 7, Daniel Pancu a rememorat la Telekom Sport un episod care i-a rămas pe retină, cu "Fiara". Fostul atacant şi-a adus aminte cum l-a scos pe Lăcătuş în afara terenului cu un dribling.

"Îmi aduc aminte un meci cu Poli Iaşi, în 95, 96, sezonul ăla... Am ajuns undeva la linia de fund, a venit după mine, probabil pentru că eram enervant, aveam tupeu. Moldovean mic de la Iaşi să încep să-i driblez pe ei prin Ghencea. A venit după mine până la linia de fund, m-am făcut că centrez, am dat-o cu câlcâiul pe la spate şi a venit în alunecare, nu poţi să-ţi dai seama ce a fost la gura lui după.

Am centrat până la urmă, am lăsat mingea, am avut aşa o stare. M-am speriat puţin. Pentru că era Lăcătuş, în primul rând. Mi-a rămas în minte. A venit după mine cu alunecare şi a ieşit în afara terenului, m-am făcut că centrez", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancumarius lacatussteauaexclusiv 

viewscnt
Articole similare