Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu renunţă! Mircea Lucescu şi-a anunţat planurile după ce a plecat de la naţionala Turciei

EXCLUSIV | Nu renunţă! Mircea Lucescu şi-a anunţat planurile după ce a plecat de la naţionala Turciei

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu s-a despărţit de naţionala Turciei şi spune că-şi va lua vacanţă până în vară, când va fi dispus să preia o echipă de club. Legendarul antrenor român exclude însă varianta revenirii în fotbalul românesc.

Mircea Lucescu şi-a încheiat aventura la naţionala Turciei, dar nu are de gând să renunţe, deşi are 73 de ani. Fostul selecţioner al Turciei spune că din vară este dispus să preia un alt club şi până atunci va sta în vacanţă:

”(n.r. Când intenţionaţi să preluaţi o echipă de club? Acum sau în vară?) Nu, în niciun caz. La vară. Îi voi urmări cu simpatie pe băieţii ăştia  promovaţi. Numai că, din păcate, sunt tineri şi au nevoie de timp. Au nevoie de experienţă. Timpul nu ţi-l dă nimeni. Eu zic că nu am jucat rău, toate meciurile am fost la.... S-a schimbat şi stilul de joc, am dominat celelalte echipe, am avut şi şanse. Am ratat mai ales din cauza acestui fapt, că nu am reuşit să organizăm jocul la nivelul la care mi-aş fi dorit eu. Cum spuneam, erau jucători din 20 de cluburi diferite, de la niciun club nu erau doi jucători. Fiecare venea cu problemele lui, trei zile sunt prea puţine pentru a pregăti un meci internaţional, prea puţin.

(n.r. În ce zonă vă vedeţi din vară? China, zona arabă, Turcia, Ucraina, unde?) Deocamdată, vreau să mă bucur de următoarele zile şi să mă bucur de succesul lui Răzvan. Vom vedea, nu duc lipsă de propuneri. Nu duc lipsă, depinde doar de mine dacă voi fi sănătos. Şi al doilea lucru, depinde doar de mine, dacă voi simţi că am aceeaşi pasiune pe care am avut-o până acum. Dacă mai am această forţă să îl capacitez pe altul. Dacă toate astea se combină, atunci poate mă gândesc să mai iau încă o echipă pentru un an, doi. Mi-e greu să stau. În rest, vom vedea ce se întâmplă. Totul e posibil”, a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: mircea lucescuturcia 

viewscnt
Articole similare