Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu s-a terminat aici! Ultraşii vor să aştepte autocarul lui Dinamo pe autrostradă. Prunea în mijlocul scandalului: ”Faci pe dresorul cu noi?!”

EXCLUSIV | Nu s-a terminat aici! Ultraşii vor să aştepte autocarul lui Dinamo pe autrostradă. Prunea în mijlocul scandalului: ”Faci pe dresorul cu noi?!”

Dinamo București

Comentarii

Fanii ”câinilor” au băgat spaima în oficialii dinamovişti. Conflictul de la Ovidiu pare să nu se fi terminat.

Trei suporteri de la Dinamo au intrat pe gazon şi au întrerupt vreme de 24 de minute meciul Viitorul - Dinamo, 5-0. Din informaţiile Telekom Sport, deşi au fost evacuaţi de jandarmeri, ultraşii ar fi anunţat că-i vor aştepta pe Neagoe şi elevii săi pe autostradă. Zvonul a ajuns şi la urechile oficialilor dinamovişti care au intrat în gardă şi îşi iau toate măsurile de siguranţă.

Prunea în mijlocul conflictului: ”Neagoe n-are ce să caute aici!”

Suporterii dinamovişti nu au mai răbdat ruşinea suferită la Ovidiu. Câţiva dintre ei au pătruns pe gazon, dar au fost blocaţi la timp de forţele de ordine. După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi.

Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii

Florin Prunea a mers în mijlocul lor, dar din informaţiile Telekom Sport a fost avertizat de o parte a ultraşilor: "Nu vii tu, ba, sa ne dresezi aici! Cand te-am chemat acum 4 ani, n-ai vrut sa vii", i-au reprosat acestia.

Ulterior, managerul general al câinilor a reuşit să se înţeleagă cu suporterii nervoşi şi i-a convins să părăsească stadionul fără incidente grave: ”N-avem nevoie de Neagoe, Florine!” i-au transmis ultraşii legendarului nume din istoria ”câinilor”. 

Afla mai multe despre: fani dinamo 

viewscnt
Articole similare