Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu s-au putut abţine nici la echipa naţională! Ce au făcut steliştii la lot: ”Asta ziceau despre Andrei Vlad”

EXCLUSIV | Nu s-au putut abţine nici la echipa naţională! Ce au făcut steliştii la lot: ”Asta ziceau despre Andrei Vlad”
Comentarii

România a început cu o remiză aventura din Liga Naţiunilor, 0-0 cu Muntenegru, dar ”tricolorii” rămân încrezători în şansele de calificare. Lipsa spectatorilor şi ultimele evenimente din fotbalul românesc s-au putut vedea perfect în evoluţia dezamăgitoare a naţionalei lui Contra.

Nicolae Stanciu a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre atmosfera din interiorul echipei naţionale şi a oferit câteva detalii importante despre modul în care s-au prezentat la lot fotbaliştii celor de la FCSB.

I-am întrebat pe băieţii de la Steaua cum sunt, erau puţin supăraţi pentru ratarea calificării în grupele Europa League. Cei care au venit aici, la echipa naţională, nu au dat vina pe Andrei Vlad pentru ratarea calificării.

Nu l-au scos principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat cu Rapid Viena”, a spus Nicolae Stanciu.

Mijlocaşul a făcut cuplu la mijlocul terenului cu Mihai Pintilii, exact aşa cum se mai întâmpla uneori şi când evoluau împreună la FCSB. ”E întotdeauna bine să joci cu Pintilii, mereu ai spatele asigurat”.

Afla mai multe despre: stanciuromaniafcsbandrei vlad 

viewscnt
Articole similare