Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu se mai antrenează bine pentru că ştiu că sunt titulari!". "Perlele" lui Becali o lasă mai moale? Reacţia lui Mirel Rădoi

EXCLUSIV | "Nu se mai antrenează bine pentru că ştiu că sunt titulari!". "Perlele" lui Becali o lasă mai moale? Reacţia lui Mirel Rădoi

FCSB

Comentarii

FCSB are o serie de rezultate slabe şi vicecampioana a coborât pe locul patru în clasament, iar Gigi Becali (62 de ani) s-a plâns că jucătorii nu sunt antrenaţi bine, lucru pe care Adi Popa (32 de ani) l-a lăsat de înţeles după ce a rupt contractul cu "roş-albaştri", iar Mirel Rădoi a comentat acest subiect.

Adi Popa a plecat pe uşa din dos de la FCSB, liber de contract şi cu salariile neprimite, iar Mirel Rădoi a vorbit, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, despre plecarea sa, dar şi despre declaraţiile date de acesta. Rădoi a spus că, în mandatul său de la naţionala de tineret, nu s-a pus problema ca vreuna dintre "perlele" de la FCSB să nu se antreneze corespunzător.

"Pot să înţeleg că jucătorii foarte talentaţi sau sunt mereu apreciaţi după fiecare partidă, am înţeles de la Popică că nu se mai antrenează la fel de bine cum o făceau înainte pentru că ştiu că sunt titulari. Dacă ei ştiu că naşul îi va băga titulari, la fel de simplu se poate întâmpla după 15-20 de minute să joace slab, tot naşul îi va schmba, nu? Nu înţeleg logica asta a lucrurilor. Nu se antrenează că ştiu că sunt titulari, se poate întâmpla ca tot naşul care îi bagă titulari, să îi schimbe.

Eu i-am avut la naţionala de tineret. Nu s-a întâmplat ca unul dintre ei să nu se antreneze. Mai sunt faze când îi mai fură somnul, mai aţipesc şi le mai zic nu te plictiseşti singur în zona aia de teren., hai unde sunt ceilalţi. Cu tine nu îşi permiteau niciodată? Nu e vorba de a-şi permite, aici e vorba de un respect reciproc plus că ei ştiu lucrurile pe care noi ni le dorim. Dacă le fac toţi 23, de ce să nu faci şi tu, al 24-lea, că mai devreme sau mai târziu tot din cauza ta nu vei mai fi convocat"
, a spus Mirel Rădoi, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Mirel Rădoi a fost antrenorul FCSB în perioada iunie - decembrie 2015 şi l-a avut sub comandă pe Adi Popa.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbflorinel comandennis manvideoadi popa 

viewscnt
Articole similare