Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu ştiu cine ar mai fi revenit. Trebuie să fii puţin nebun, dus cu capul!". Cuvinte de laudă pentru Adrian Mititelu după ce FCU Craiova a promovat în Liga 1

EXCLUSIV | "Nu ştiu cine ar mai fi revenit. Trebuie să fii puţin nebun, dus cu capul!". Cuvinte de laudă pentru Adrian Mititelu după ce FCU Craiova a promovat în Liga 1

Superliga

Comentarii

Invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Marcel Puşcaş (60 de ani), preşedintele FCU Craiova 1948, a vorbit în termeni laudativi despre Adrian Mititelu, patronul echipei, pe care l-a numit "nebun" după fotbal şi a spus că asta e singura explicaţie pentru care a revenit în fotbal deşi a pierdut tot.

FCU Craiova a revenit în Liga 1 după 11 ani de pauză, de la retrogradarea şi dezalifierea care a urmat după aceea. Totul datorită lui Adrian Mititelu, patronul echipei, care a crezut în visul de a-şi vedea echipa din nou pe prima scenă a fotbalului românesc. Marcel Puşcaş l-a lăudat pe Mititelu şi a spus că "trebuie să fii nebun" ca să o iei de la zero aşa cum a luat-o el.

"Acest club n-a fost de ani buni în luminile reflectoarelor, dar iată că s-a reuşit să se ajungă acolo unde patronul, Adrian Mititelu, a lăsat-o în urmă cu 11 ani.

Mititelu, chiar dacă unii îl văd într-un fel, alţii în alt fel, a pierdut tot şi să mai investească milioane de euro în fotbal, eu nu ştiu cine ar mai fi revenit. Nici Copos, nici Iancu, nici Porumboiu, nici Ştefan. Nu cunosc! Întrebarea e de ce a făcut-o? Înseamnă că e dus cu capul, e nebun. E nebun după fotbal. Ăsta a fost unul dintre argumentele pentru care a revenit. Un om e căzut, trebuie ajutat. Nu poţi să spui "nu". Lucrurile astea vin, trec, aţi păţit-o cu toţii!

Omul ăsta fără fotbal cred că nu mai există. E bolnav, trebuie să fii puţin nebun, în sensul bun al cuvântului", a spus Marcel Puşcaş, la Telekom Sport.

FCU Craiova 1948 a terminat pe primul loc sezonul de Liga 2 şi a obţinut promovarea directă în Liga 1. Ultraşii olteni au făcut show după ultima partidă din Liga 2, de pe "Oblemenco", sărbătorind reintrarea pe prima scenă.

Afla mai multe despre: marcel puscasadrian mititeluliga 1fcu craiova 

viewscnt
Articole similare