Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu ştiu dacă am dormit de zece ori acasă". Edward Iordănescu, dezvăluiri în premieră despre gravitatea stării de sănătate

EXCLUSIV | "Nu ştiu dacă am dormit de zece ori acasă". Edward Iordănescu, dezvăluiri în premieră despre gravitatea stării de sănătate
Comentarii

Invitat în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, Edward Iordănescu a dezvăluit cum s-au declanşat problemele de sănătate şi ce a determinat absenţa sa de pe banca lui Gaz Metan Mediaş.

Deşi e lider în campionat, Gaz Metan nu l-a avut pe Edward Iordănescu pe bancă decât la trei etape din acest start de sezon. La meciul cu Hermmanstadt, antrenorul a lipsit din cauza unei suspendări. Situaţia s-a agravat însă cu Sepsi, FC Botoşani şi Astra, partide care au fost ratate pentru un control amănunţit la inimă.

Iordănescu a revenit alături de fotbaliştii medieşeni în etapa a şasea, atunci când Gaz Metan a câştigat la Voluntari, cu scorul de 3-0. De atunci şi până în prezent, Gaz Metan a ajuns pe primul loc în Liga I şi a obţinut şi o victorie de răsunet cu FCSB, scor 4-0.

"Problema de sănătate nu a debutat sptontan. Am făcut nişte investigaţii amănunţite şi am descoperit că situaţia s-a accentuat şi s-a agravat.

Am ajuns într-o stare care nu îmi permitea să fiu 100% în activitatea echipei, am discutat cu conducerea şi am stabilit că sunt două variante. Ori oprim înţelegerea şi merg să mă investighez, să fiu sigur că nu am ceva grav sau să iau o pauză, dar fără să ştiu cât durează. 

Am mers prin ţară, am fost la cei mai buni doctori şi chiar am fost internat câteva zile. Uzura mentală şi oboseala şi-au spus cuvântul. Dormeam câte trei patru ore pe noapte. Şi mi s-a recomandat să încerc să am mai mare grijă şi atenţie la felul cum mă echilibrez, perioadele de consum şi de volum mare de muncă, cu cele în care să mă încarc, să mă odihnesc, să mă relaxez. 

Aceste lucruri nu s-au petrecut la Mediaş, nu, Doamne fereşte. Aici a fost una dintre cele mai lejere perioade, nu ca muncă, ci ca stres. Problemele s-au acumulat în timp.

În nouă luni de zile petrecute la Mediaş nu ştiu dacă am dormit de zece ori acasă", a declarat Edward Iordănescu în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: edward iordanescugaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare