Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Nu sunt magician, am nevoie de timp!” Edward Iordănescu a analizat începutul său de mandat la FCSB

EXCLUSIV ”Nu sunt magician, am nevoie de timp!” Edward Iordănescu a analizat începutul său de mandat la FCSB

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a vorbit despre situaţia jucătorilor de la FCSB suspectaţi de COVID, dar şi despre startul său pe banca formaţiei roş-albastre

Jucătorii de la FCSB suspecţi de COVID au fost testaţi, iar Edward Iordănescu a primit veşti bune: ”Toată lumea este testată chiar ieri. Toţi sunt negativi. Cei care au fost cu probleme nu fac parte din lot, s-au mai antrenat in trecut, dar acum nu s-a mai pus problema. Nu s-au antrenat cu restul echipei. Noi aveam un test programat pentru ieri şi ei deja nu au mai fost in procesul. Eu sunt linistit, dar e libera circulatie si nu se stie niciodată. Eu am incercat să responsabilizez echipa pentru că expui munca echipei şi munca ta” a mărturisit tehnicianul roş-albaştrilor.

Tehnicianul formaţiei FCSB s-a declarat mulţumit de startul pe care l-a avut pe banca FCSB-ului. El a bifat cinci victorii, o remiză, dar şi o înfrângere în derby-ul cu FCSB. De la partida cu Dinamo, din 12 septembrie, FCSB a câştigat toate cele cinci meciuri disputate şi a marcat 16 goluri, având o medie de trei reuşite pe meci:

”Pe mine mă interesează munca mea. Sunt cinci meciuri, cinci victorii, iar până la urmă acest lucru primează. Pentru că am preluat echipa intr-un moment in care toţi ştim în ce situaţie era. Şi ce diferenţă de puncte era. Jocul echipei...sunt multe de vorbit. Nu am făcut paralele niciodată cu mine şi cei de dinaintea mea. Dar totusi vorbim de alte repere, altă muncă, altă disciplină, ne organizăm diferit după filozofia mea. Discursul meu de când am preluat echipa, am spus că mă interesează foarte mult perioada imediat următoare ca şi rezultate. Nu sunt un magician, am nevoie de timp. Doar timpul îmi poate oferi posibilitatea de a lucra pentru că e nevoie de muncă multă. E nevoie de repetiţie. La echipele la care am activat, toate au jucat fotbal de calitate şi mi-am atins obiectivele.” a mai declarat Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare