Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu vine vreun nebun să spună că ne putem califica". Basarab Panduru nu le dă nicio şansă tricolorilor în grupa cu Germania şi Islanda: "Înseamnă că eşti plecat de acasă rău de tot!"

EXCLUSIV | "Nu vine vreun nebun să spună că ne putem califica". Basarab Panduru nu le dă nicio şansă tricolorilor în grupa cu Germania şi Islanda: "Înseamnă că eşti plecat de acasă rău de tot!"
Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Spor, a analizat şansele României la calificarea la Mondialul din Qatar după ce a văzut în ce grupă au căzut tricolorii. Fostul atacant vrea să creadă că România va termina grupa pe locul trei, după Germania şi Islanda, şi consideră că elevii lui Mirel Rădoi n-au nicio şansă să se califice la turneul final de pe primul loc.

Panduru e de părere că oricine crede că oricine vine să spună că România se poate califica de pe primul loc din grupa J a preliminariilor "e plecat de acasă rău de tot".

"Aş vrea să cred că pe 3. Dacă terminămn pe 2, pentru că nu vine vreun nebun că ne putenm califca, să batem Germania. Deci asta înseamnă că eşti plecat de acasă, rău de tot. Dacă terminăm pe doi cred că este o performanţă în grupa asta, părerea mea", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

România, în grupa J a preliminariilor pentru Mondialul qatarez, alături de Germania sau Islanda!

Sorţii au trimis România în grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, din Qatar, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Selecţionerul Germaniei a luat în seamă performanţa tricolorilor mici de la EURO 2019, când au jucat semifinala chiar în faţa nemţilor (4-2, după prelungiri), dar chiar şi asa consideră că "panzerele" au statut de favorită certă. „Este o grupă în general interesantă. Obiectivul nostru este să câştigăm grupa şi suntem favoriţi. România este o echipă tânără, cu jucători care au jucat semifinala la Euro Under 21, cu Germania”, a spus Joachim Low, care a lăudat naţionala Islandei, după succesele din ultimii ani.

CALENDARUL PRELIMINARIILOR CM 2022 QATAR:



24-31 martie 2021 – 3 partide;
1-8 septembrie 2021 – 3 partide;
8-12 octombrie 2021 – 2 partide;
11-16 noiembrie 2021 – 2 partide;
24-25 martie 2022 – baraje într-o singură manşă
28-29 martie 2022 – baraje într-o singură manşă

Afla mai multe despre: basarab pandururomaniagermaniacm 2022 

viewscnt
Articole similare