Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nu vrea să plece!”. Dică a vorbit despre transferul unui fotbalist important din Liga 1 în străinătate. Ce şanse dă fostei sale echipe la titlu

EXCLUSIV | ”Nu vrea să plece!”. Dică a vorbit despre transferul unui fotbalist important din Liga 1 în străinătate. Ce şanse dă fostei sale echipe la titlu

FCSB

Comentarii

George Ţucudean ar putea pleca de la CFR Cluj dacă echipa campioană primeşte o ofertă tentantă din punct de vedere financiar pentru el.

Nicolae Dică, fostul antrenor de la rivala FCSB vorbeşte la superlativ despre vârful CFR-ului şi mărturiseşte că simte că atacantul în vârstă de 27 de ani nu îşi doreşte să plece de la gruparea clujeană: ”Este o dovadă de forţă a CFR-ului dacă îl poate ţine pe Ţucudean” crede Nicolae Dică: ”Ţucudean în ultimii doi ani de zile a avut o evoluţii foarte bune şi chiar dacă el reuşit să marcheze foarte multe goluri, să câştige titlul cu CFR, să joace la naţională, cei de la CFR reuşesc să îl ţină în continuare, dar cred că asta e şi datorită lui Ţucudean se întâmplă acest lucru, pentru că nu îşi doreşte să plece” a declarat Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Chiar dacă a plecat de la FCSB, fostul tehnician al roş-albaştrilor este de părere că fosta sa formaţie nu a ieşit din lupta pentru titlu, iar distanţa care o desparte pe gruparea roş-albastră de lider, poate fi recuperată: ”Niciodată nu poţi să ştii, dar dacă ţinem cont de acea înjumătăţire când se intră în play-off este vorba de 3 puncte, deci se poate spune că sunt şanse pentru câştigarea campioantului şi pentru Steaua. Apoi şi Craiova, sunt patru puncte la înjumătăţire, eu cred că primele 5 care vor intra în play-off vor avea şanse de a câştiga campionatul” a mai declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

  • 11 goluri în 22 de meciuri a marcat Ţucudean în acest sezon în 1851 de minute
  • 3 goluri în 9 selecţii are Ţucudean pentru naţionala României
  • 15 goluri în 35 de meciuri are vârful naţionalei la CFR Cluj
  • 30 de goluri a marcat în ultimele două sezoane şi jumătate în Liga 1

Afla mai multe despre: nicolae dicăgeorge ţucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare