Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV O legendă a ”câinilor” nu e de acord cu strategia de la Dinamo: ”Nu e normal ca suporterii să dea bani”

EXCLUSIV O legendă a ”câinilor” nu e de acord cu strategia de la Dinamo: ”Nu e normal ca suporterii să dea bani”

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Dănuţ Lupu, fost mare jucător al celor de la Dinamo a atacat strategia din acest moment a clubului.

”Noi tot încercăm să îi criticăm, poate avem şi dreptul să îi criticăm pentru că am făcut parte dintr-o generaţie a lui Dinamo care ne-ar fi fost şi ruşine să jucăm unde sunt ei acum” a explicat Dănuţ Lupu (52 de ani).

Fostul mare mijlocaş român a venit la Dinamo în 197 şi a jucat timp de trei sezoane. În 1995 s-a întors pentru alte două sezoane în Ştefan cel Mare. Lupu a fost campion al României cu Dinamo Bucureşti în sezonul 1989-1990: ”Dacă stăm puţin bine şi ne gândim, nu sunt ei de vină. De vină sunt cei care i-au adus şi atâta timp cât  nu se bagă bani e greu să îţi faci o echipă. Bagă suporterii.... Asta ştii cum e, şi cu suporterii ăştia, sunt de apreciat, jos pălăria în faţa lor pentru ceea ce fac, dar eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Nu e normal ca suporterii să dea nişte bani pentru o echipă care a însemnat ceva în fotbalul românesc.  Dacă ar veni meci de meci câte 20.000 sau 10.000 să vină la fiecare meci plătind biletul i-ar ajuta mult mai mult şi nu ar mai fi probleme. Din câte ştiu eu, domnul Negoiţă nu mai e în acte de mult la Dinamo. Dar totuşi cel care va dori să cumpere clubul va trebui să îi ia şi pe ei, vrând, nevrând şi nu cred că va veni cineva să investească sau să bage bani în Dinamo având 10% din suporteri” a mai declarat fostul mare internaţional român, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: danuţ lupuionuţ negoiţădinamo 

viewscnt
Articole similare