Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O nouă explicaţie pentru dispariţia lui Gigi Becali din viaţa publică! Cum gestionează situaţia de la FCSB

EXCLUSIV | O nouă explicaţie pentru dispariţia lui Gigi Becali din viaţa publică! Cum gestionează situaţia de la FCSB

FCSB

Comentarii

Impresarul Ioan Becali are o explicaţie pentru "dispariţia" lui Gigi Becali. De asemenea, Giovanni a vorbit şi despre cum se ocupă finanţatorul de FCSB.

Ioan Becali, după ce Gigi Becali s-a retras din viaţa publică

După ani de zile în care a fost persoana care a comunicat informaţii despre FCSB direct la televizor, Gigi Becali a făcut un pas în spate. FCSB are acum o nouă "voce". Mihai Stoica a fost instalat ca manager general şi îşi continuă munca alături de Gigi Becali. Acesta a ales să nu se mai implice în scandalurile de altă dată şi să se ocupe de propriile afaceri.

De asemenea, finanţatorul FCSB se axează mai mult pe partea sprituală, aspect recunoscut de vărul său, Ioan Becali. În privinţa echipei din Liga 1, omul de afaceri ţine legătura cu oficialii şi cu angajaţii săi şi ştie tot ce se petrece în club: 

"A ieşit din scenă, pentru că era şi hulit de presă, el are problema... Iubirea lui. Fără biserică, religie, rugăciuni nu poate trăi. S-a aplecat spre religie, familia, nu doar el. Mama lui a trecut de 90 şi ceva de ani. Are Steaua (n.r. - FCSB), e în contact cu ce se petrece acolo, de la Berceni până la toate. La Gigi e clar, cine vine ştie ce are de făcut. E şef, nu? Îi plăteşte şi are pretenţii", a declarat Ioan Becali, în cadrul emisiunii "Sport Report".  

În acest moment, FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 24 de puncte, la egalitate de puncte cu locul secund, U Craiova. CFR Cluj se află pe locul al treilea, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare