Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O să fie nebunie la Salonic! Am aflat toate planurile celor de la PAOK după ce Răzvan Lucescu le va aduce titlul

EXCLUSIV | O să fie nebunie la Salonic! Am aflat toate planurile celor de la PAOK după ce Răzvan Lucescu le va aduce titlul

Stranieri

Comentarii

Peste 30.000 de fani ai echipei PAOK Salonic vor fi prezenţi, duminică seară, pe "Toumba", la meciul cu Levadiakos, care îi poate aduce formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu titlul de campioană a Greciei.

PAOK mai trebuie să obţină un singur punct în ultimele două etape pentru a cuceri primul titlu de campioană a Greciei după o aşteptare de 34 de ani. Prin urmare, echipa lui Răzvan Lucescu va juca sâmbătă cu trofeul pe masă.

Din informaţiile Telekom Sport, trofeul acordat în acest an campioanei Greciei este făcut în Europa, într-un singur exemplar, iar PAOK poate pune mâna pe el chiar la finalul meciului cu Levadiakos, dacă nu pierde. În acest caz, cei de la PAOK vor sărbători pe teren cucerirea titlului, cu focuri de artificii, iar în jurul orei 23:00 se vor îndrepta către Turnul Alb din Salonic, pentru a se bucura împreună cu fanii.

Atât la meci, cât şi la posibila sărbătoare de la final vor lua parte şi foştii jucători ai lui PAOK, care au luat parte la titlurile câştigate în 1976 şi 1985. În plus, PAOK l-a invitat la ceremonie şi pe Aleksandar Prijovic, atacant vândut în iarnă la Al Ittihad pentru zece milioane de euro. Vârful sârb este şi în prezent cel mai bun marcator al lui PAOK, din acest sezon, cu 18 goluri în total, dintre care nouă în Superliga Greciei.

Meciul dintre PAOK Salonic şi Levadiakos se joacă duminică, de la 19:00, în etapa a 29-a din Superliga Greciei. Înaintea acestei etape, PAOK are cinci puncte avans faţă de Olympiakos, pe care a învins-o în meciurile directe. În ultima rundă, PAOK joacă în deplasare cu Giannina.

Afla mai multe despre: razvan 

viewscnt
Articole similare