Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”O singură dată am păţit aşa ceva”. Un fost jucător de la FCSB e categoric: ”Ce faci cu restul orelor e important”

EXCLUSIV | ”O singură dată am păţit aşa ceva”. Un fost jucător de la FCSB e categoric: ”Ce faci cu restul orelor e important”

FCSB

Comentarii

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi toate fazele tari din derby sunt pe telekomsport.ro.

Nicolae Dică are probleme uriaşe cu accidentările de la FCSB, iar multă lume s-a grăbit să critice staff-ul roş-albaştrilor. Au fost vizaţi preparatorii fizici, dar şi oamenii din staff-ul medical.

Sorin Ghionea, fost jucător cu greutate din vestiarul roş-albaştrilor, vede însă o altă problemă pentru actualii jucători de la FCSB.

Cu acelaşi staff de preparatori fizici am lucrat şi noi în perioada în care am jucat la Steaua şi am făcut nişte performanţe notabile pentru sportul românesc. În acei trei, patru ani de vârf nu am avut decât o singură accidentare, o singură problemă, la un jucător care avea peste 36 de ani. Deci nu cred că pregătirea nu a fost bine făcută sau antrenamentele fizice nu sunt bine făcute.

E foarte important ce faci cu celelalte 20-21 de ore ale tale, după ce termini antrenamentul. Dacă nu eşti profesionist în viaţa ta privată, atunci asta poate fi cauza acestor probleme”, a spus Sorin Ghionea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin ghioneafcsbaccidentari,  

viewscnt
Articole similare