Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O uriaşă campioană ar fi trebuit să urce pe scenă în locul primarului Capitalei. De ce a căzut varianta

EXCLUSIV | O uriaşă campioană ar fi trebuit să urce pe scenă în locul primarului Capitalei. De ce a căzut varianta

Tenis

Comentarii

Primarul General al oraşului Bucureşti, Gabriela Firea, a fost copios huiduită de peste 20.000 de oameni, la evenimentul care a fost organizat de Primaria Capitalei, pe Arena Naţională, în onoarea Simonei Halep, numărul unu WTA, câştigătoare a titlului de Grand Slam de la Roland Garros.

Conform informaţiilor eclusive ale site-ului telekomsport.ro, Firea ar fi putut evita cu eleganţă acest moment extrem de penibil pentru ea dacă ar fi ascultat de sfatul anumitor consilieri.

Anticipând faptul că Firea ar putea fi huiduită, câţiva consilieri personali au luat în calcul ca pe scena de pe Arena Naţională să urce alături de Simona Halep, o uriaşă campioană a sportului româenesc, este vorba despre Gabriela Szabo, campioană olimpică la atletism, în prezent director general al clubului CSM Bucureşti, club patronat de Primăria Capitalei. ,,Dacă s-ar fi acceptat această variantă nu ar mai fi existat huiduieli. Dar, din păcate, această idee nu a fost agreată..", a precizat pentru telekomsport. ro, unul dintre oamenii aflaţi în staff-ul Gabrielei Firea. 

 

Simona Halep

Gabriela Firea, huiduită şi fluierată de 20.000 de oameni, în momentul în care i-a înmânat Simonei cheia oraşului Bucureşti: https://goo.gl/t2SVsU

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, June 11, 2018

Afla mai multe despre: gabriela szabobucurestisimona halep 

viewscnt
Articole similare