Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O vede câştigătoare la Wimbledon! Fostul antrenor al Simonei mizează pe ea în finală: ”Are şanse mari să câştige!”

EXCLUSIV | O vede câştigătoare la Wimbledon! Fostul antrenor al Simonei mizează pe ea în finală: ”Are şanse mari să câştige!”galerie foto

Simona Halep

Comentarii

La Zoom Sport, fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu a vorbit despre performanţa impresionantă a sportivei noastre.

Simona Halep, locul 7 WTA s-a calificat în finala de la Wimbledon 2019. Românca a spulberat-o pe Elina Svitolina, scor 6-1. 6-3. Simona va juca astfel prima sa finală din carieră la Wimbledon. Fostul ei antrenor, Adrian Marcu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre performanţa Simonei.

”Faţă de meciurile trecute a jucat cu o încredere mai mare în forţele proprii, s-a văzut asta de la meci la meci. De la început, în afară de primele trei game-uri cand a fost foarte ezitantă, ea a condus meciul cap coadă, a fost mai puternică şi a jucat un tenis foarte bun. Astăzi a fost mai agresivă decât la restul meciurilor. A stat pe linia de fund mai ales la retur, în rest, a dirijat mingea cum a vrut ea aproape mereu. Nu au fost rpea multe momente în care să o surprindă Svitolina” a spus Adrian Marcu în cadrul emisiunii Zoom Sport de la Telekom Sport.

Despre finala pe care Simona o va disputa la Wimbledon, fostul antrenor al Simonei crede că adversară îi va fi Serena Williams: ”În mod normal va juca cu Serena, dar având în vedere că Stykova a ajuns în semifinale, poate produce o surpriză. Ar fi senzational să câştige Wimbledonul cu o victorie în finală în faţa Serenei. Cu oricine altcineva nu ar fi la fel de plăcut cum ar fi să învingi pe cineva cu atâtea Grand Slam-uri câştigate. Cred că Simona returnează foarte bine, serveşte din ce în ce mai bine şi are o şansă să câştige. Cred că are o şansă mai mare decât Serena să câştige” a mai spus Adrian Marcu la Telekom Sport.

Simona Halep în finală la Wimbledon 2019. Cum stă în duelurile directe cu Williams şi Strycova

Halep vs Williams

Halep vs Strycova

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepwimbledon 

viewscnt
Articole similare