Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Obiectiv de neimaginat pentru Viitorul în Liga 1! Gică Popescu: "Trebuie îndeplinit". Ce a spus despre Superliga Europei

EXCLUSIV | Obiectiv de neimaginat pentru Viitorul în Liga 1! Gică Popescu: "Trebuie îndeplinit". Ce a spus despre Superliga Europei

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a anunţat că noul obiectiv al echipei e salvarea de la retrogradare, după ce s-a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1. De asemenea, oficialul a vorbit şi despre Superliga Europei.

Viitorul, obiectiv de neimaginat după ce a luat titlul în 2017: "Să rămânem în prima ligă"

"Am sperat de la început să facem acest declic, aveam nevoie de victorie pentru a recăpăta încrederea. Mă bucur că a venit în seara aceasta, pentru că eram într-o perioadă de criză şi eu sper ca acest rezultat să aducă normalitatea la noi. Eu sper ca acest rezultat pozitiv să ne readucă pe drumul cel bun şi să începem să adunăm puncte, pentru că situaţia este în continuare complicată. 

La finalul campionatului, noul obiectiv să fie îndeplinit, anume să rămânem în prima ligă. 

Este acest blocaj, nici noi nu înţelegem de unde vine. Eu ştiu cum este în momentul în care îţi pierzi încrederea, jucătorii nu îşi mai asumă anumite responsabilităţi. Era nevoie de acest declic, care eu sper să schimbe situaţia", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport, după victoria Viitorului cu 1-0 în faţa lui Gaz Metan. 

Preşedintele Viitorului nu crede că echipele vor juca în Superliga Europei, după reacţiile apărute în ultimele 24 de ore: "Nu cred că se va face, pentru că impactul a fost unul uriaş. Am văzut că în primul rând federaţiile din ţările respective au reacţionat vehement, am văzut chiar persoane precum preşedintele Franţei, care a avut o poziţie foarte tăioasă.  Eu nu o văd cu ochi buni, pentru că s-ar face o diferenţă foarte mare între cluburile cele mai bogate şi restul fotbalului. Ar fi un păcat. Însă lucrul care ar trebui să le dea de gândit acestor cluburi care au propus această ligă este reacţia suporterilor, care, de asemenea, au reacţionat foarte dur legat de această idee. Eu sincer nu cred în Superligă. 

Din păcate, banul dictează peste tot, nu numai în sport. Din păcate. Şi eu cred că această dimensiune financiară a trecut peste partea sportivă, ceea ce nu este tocmai normal", a mai spus Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: gica popescuviitorulsuperliga europei 

viewscnt
Articole similare