Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Obiectivul celor de la Botoşani pentru finalul sezonului: "Dacă s-ar putea cumpăra titlul, m-ar interesa"

EXCLUSIV | Obiectivul celor de la Botoşani pentru finalul sezonului: "Dacă s-ar putea cumpăra titlul, m-ar interesa"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani s-a calificat în premieră în acest sezon în play-off-ul Ligii I, iar finanţatorul moldovenilor are planuri mari pentru cele opt etape rămase de disputat din actuala stagiune.

Până la suspendarea meciurilor din Liga I, din cauza pandemiei de coronavirus, FC Botoşani înregistrase o remiză şi o înfrângere în cele două meciuri jucate în play-off.

Acum, Valeriu Iftime recunoaşte că echipa sa nu se poate bate la o clasare pe podium, însă speră ca moldovenii să prindă măcar locul 4 la finalul acestui sezon.

"Dacă s-ar cumpăra titlul, m-ar interesa, dar nu se cumpără. Nu mai e negustorie. Un titlu se câştigă cu talent, cu calitate, cu buget sănătos. Trebuie să ştii fotbal. Noi jucăm fotbal, dar nu ne putem compara cu 2-3 echipe din România care au altă mentalitae şi o altă structură.

Mă gândesc la CFR, la FCSB şi la Craiova, dar la locul 4 aş putea să visez. Adică visez sincer cu ochii deschişi. Dacă nu se întrerupea campionatul, dacă nu ar fi fost greşeli de arbitraj aşa cum au fost la Giurgiu când am luat bătaie nedrept, în opinia mea, eram azi pe locul 3" , a declarat Valeriu Iftime la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botosani 

viewscnt
Articole similare