Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Obiectivul CFR-ului pentru sezonul viitor! "Şumudica mai vrea un titlu!" Ce a spus oficialul ardelenilor înainte de startul campionatului

EXCLUSIV | Obiectivul CFR-ului pentru sezonul viitor! "Şumudica mai vrea un titlu!" Ce a spus oficialul ardelenilor înainte de startul campionatului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat al patrulea campionat la rând, iar ardelenii au planuri măreţe şi pentru sezonul viitor.

Echipa din Gruia a câştigat titlul sezonul trecut, chiar dacă a schimbat antrenorul aproape la jumătatea sezonului. După o serie de rezultate negative, Dan Petrescu a decis să plece de la club, iar în locul lui a fost numit Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la Gaz Metan şi-a îndeplinit obiectivul, dar surprinzător, nu şi-a prelungit înţelegerea cu CFR. 

Şumudică a negociat în această vară cu FCSB, iar Gigi Becali anunţase că mutarea este ca şi făcută. Chiar şi aşa, fostul antrenor care a câştigat cu Astra titlul în 2016, nu a semnat cu roş-albaştrii şi a mers la rivala CFR.

Marius Bilaşco, oficialul ardelenilor, a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport şi a dezvăluit care este situaţia actuală de la club. 

"E criză de timp pentru că noi începem foarte repede, peste câteva zile avem primul tur din Champions League şi era imposibil să fie o vacanţă lungă. Pe fiecare poziţie am încercat să fim acoperiţi ca şi în sezoanele precedente, cred eu că este foarte important să avem dubluri pe posturi, pentru că sunt foarte multe jocuri şi trebuie să fim acoperiţi, pentru a nu suferi în momentele în care există suspendari sau accidentari pe care nu le doreşte nimeni.

A fost această perioadă de pregătire din Austria în care după o scurtă perioadă s-au alăturat şi jucatorii care au fost la echipele naţionale. Am încercat să pregătim foarte bine acest prim tur din Champions League, care este extrem de important pentru noi. 

"Întotdeauna când îţi faci calcule, niciodată nu ies"

Eu cred că şi campioana Bosniei nu poate să fie o echipa care să nu ne pună probleme, de aceea cred eu că trebuie să fim foarte atenţi. Întotdeauna când îţi faci calcule, niciodată nu ies, aşa cred că trebuie să rămânem foarte concetraţi pe primul tur cu Banja Luka. Pe unde aşteptările sunt să continuăm pe aceeaşi linie, dacă nu mai sus şi poate că din această cauză şi-a stabilit anumite obiective.

Am văzut-o la jucatori, la antrenori, o dorinţă mare anul trecut să câştigăm pentru a patra oară consecutiv. Sunt jucători în vestiar care au deja 5-6 titluri de campion şi mărturisesc că nu e niciodată destul, cu asta se hrănesc, cu asta pornesc în fiecare zi la antrenamente şi asta e un lucru bun pentru noi", a spus Bilaşco pentru Telekomsport.  

Bilaşco consideră că Şumudică îşi doreşte să câştige în carieră al doilea titlu în Liga 1. 

"Sumudica mai vrea unul, vrea să castige şi cu CFR Cluj un campionat!"

"Pentru Edi a fost primul, Sumudica mai vrea unul, vrea să castige şi cu CFR Cluj un campionat, e normal. Niciodată un meci cu o nou promovată nu este uşor, pentru că ambiţiile sunt mari şi aşa cum am spus-o şi sezonul trecut n-au fost meciuri uşoare.

Suporterii au fost întotdeauna lângă echipă în această perioadă. Ne-au lipsit foarte mult în acest ultim an şi vă daţi seama că am resimţit cu bucurie reîntâlnirea cu suporterii, sărbătorind al patrulea titlu consecutiv. 

Echipele care au fost anul trecut în lupta pentru campionat vor fi în continuare şi anul acesta. Botoşaniul a pus mari probleme echipelor din faţă, Sepsi a fost o surpriză placută pentru play-off şi echipa care şi-a pus amprenta în lupta pentru titlu foarte mult, Craiova, FCSB, rămân în continuare şi ele favorite la un nou titlu, mai ales că au facut anumite transferuri. Lucrurile vor rămâne în principiu la fel ca în sezonul precedent", a spus oficialul ardelenilor. 

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-bilaşcă 

viewscnt
Articole similare