Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă bombă pentru Claudiu Niculescu: ”Poate să ia 2,5 milioane de euro. Acum se trimit actele”

EXCLUSIV | Ofertă bombă pentru Claudiu Niculescu: ”Poate să ia 2,5 milioane de euro. Acum se trimit actele”

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a criticat modul în care cei de la Dinamo l-au tratat pe Claudiu Niculescu, pe care l-au înlocuit cu Mircea Rednic după doar două etape. Fostul impresar a dezvăluit că Niculescu are acum o propunere din China în urma căreia poate câştiga 2,5 milioane de euro.

Claudiu Niculescu a fost antrenorul pe care conducerea lui Dinamo l-au ales ca înlocuitor pentru Florin Bratu, dar fostul atacant nu s-a bucurat de prea multă încredere. Niculescu a fost înlocuit după doar două etape, după ce a apărut pentru Dinamo varianta revenirii lui Mircea Rednic.

Giovanni Becali susţine că a cei de la Dinamo au regretat decizia şi fostul impresar dezvăluit că Niculescu are acum o ofertă foarte bună din China:

”Mişeleşte s-au comportat cu Claudiu Niculescu, Bratu a cumpărat nişte jucători de care nu avea nevoie. Pe Niculescu trebuia să îl lase minimum campionatul ăsta şi pe urmă să tragă linie. În două meciuri nu poţi să vezi ce poate Niculescu. Şi ei o recunosc că cu Niculescu au greşit-o rău. Mai ales că Niculescu că este acum într-o situaţie în care poatea avea 2,5 milioane de euro. Avem o propunere de la o echipă din China pentru Claudiu Niculescu şi staff-ul lui - 2,5 milioane de euro. Să vedem dacă se concretizează. În momentele astea se trimit cazierele, se trimit toate astea... Dacă-l ajută Dumnezeu...”, a dezvăluit Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni becaliclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare